Sve vesti Svet

GRADONAČELNIK ITALIJANSKOG POGRANIČNOG GRADA POZIVA NOĆNE PATROLE USLED NALETA NASILNIH MIGRANATA!

GRADONAČELNIK ITALIJANSKOG POGRANIČNOG GRADA POZIVA NOĆNE PATROLE USLED NALETA NASILNIH MIGRANATA!

Ilegalni migranti stvaraju pustoš u malom Italijanskom gradu Ventimiglia, što je gradonačelnika nateralo da zatraži “noćne patrole” za ublažavanje čestog nasilja, prema izvještajima.

Dolazak sve više migranata, koji su se uputili u Francusku, izazvalo je haos u primorskom gradu sa približno 55.000 stanovnika.

NULTA TAČKA NA TELEGRAMU! PRONAĐITE NAS TAMO GDE NEMA CENZURE! BUDITE DEO SLOBODNE BUDUĆNOSTI

Gradonačelnik Ventimiglie Gaetano Scullino izdao je zahtev provincijskim vlastima da rasporede dodatne policajce i resurse zbog čestih napada migranata na lokalno stanovništvo, kao i jedni na druge, izvještava ANSA.

“Verujem da će se organizovane grupe sastavljene od zakona i kulturnih ljudi se uskoro organizovati u pešačke patrole – pre svega naveče i noću – koje će objasniti migrantima njihova potrebna prava i odgovornosti, ali i da poštuju pravila i rizik od proterivanja”, napisao je gradonačelnik Scullino u pismu Imperiji(the prefect of Imperia).

BIL GEJTSA NAPUSTIO NAJBLIŽI SARADNIK I IDOL! Warren Buffet dao ostavku u Bilovoj fondaciji! Bežanija ili nešto treće?

“Gradonačelnik odgovara prema  zakonu i štiti svoje građane, ne može biti ograničenja u teškim ili hitnim slučajevima poput ovog. Žao mi je što moram najaviti da više neću prihvatiti … izjave koje podcenjuju problem, kao što je to bilo do sad. ”

Scullinovo pismo potpisalo je najmanje 16 lokalnih zvaničnika iz šest različitih stranaka.

U članku koji sadrži video zapis o dve nedavne tuče između migranata, Il Giornale opisuje situaciju na terenu u Ventimigliji, gde migranti kampuju u javnim prostorima i koriste grad kao ‘toalet na otvorenom’.

„Tuče, šake i uvrede. Noću se Ventimiglia pretvara u ‘ring’ između stranaca različitih etničkih grupa, koji se suočavaju iz najnebitnijih razloga, ali uvek vođeni zloupotrebom alkohola ”, piše Fabrizio Tenerelli

“To je poput divljeg zapada koji se ponavlja svaki dan, a železničku stanicu i okolinu doživljava kao omiljenu pozornicu.”

Gradonačelnik Scullino odlučno je odbio pozive na otvaranje ‘privremenog centra za azil’ u gradu, tvrdeći da bi migranti trebali biti preusmereni negde drugo.

U VREME NAJVEĆE CENZURE MEDIJA IKADA VAŠA ULOGA JE VIŠE NEGO ZNAČAJNA! ZATO PODELITE OVAJ ČLANAK SA LJUDIMA KOJE ĆE MOŽDA OVA VEST ZAINTERESOVATI.