Sve vesti Svet

Guverner Floride DeSantis otkriva: Dizni seksualizuje decu

Guverner Floride DeSantis otkriva: Dizni seksualizuje decu

Guverner Floride Ron DeSantis u utorak je otvoreno optužio Dizni da je opsednut seksualizacijom dece, dovodeći u pitanje zašto kompanija “seče granu na kojoj sedi” jer „ubrizgava transrodnost u učionice u vrtićima“.

Pojavljujući se u emisiji Takera Karlsona, DeSantis je reagovao na Diznijev javni ukor njegovog zakona o „Pravima roditelja u obrazovanju” koji sprečava da se deca u vrtiću uče o transrodnosti i gej seksu u školama.

„Da bi kompanija poput Diznija rekla da ovaj zakon nikada nije trebalo da prođe, pre svega, nisu ništa govorili kada je ovo prolazilo kroz Dom parlamenta“, rekao je DeSantis.

Nastavio je: „Oni su to počeli da rade samo zato što je probuđena rulja pošla za istim narativom”.

„Zašto imaju potrebu da se transrodnost ubrizgava u učionice u vrtićima ili da se gej ideologija ubrizgava u učionice drugog razreda?“ upitao je guverner.

Karlson je rekao da postoji razlog što je Dizni „fiksiran na seksualnost dece“ ukazujući na nedavne izveštaje da su četiri radnika medijskog giganta optužena za trgovinu ljudima na Floridi, pri čemu je jedan navodno slao seksualno eksplicitne tekstove agentu za sprovođenje zakona koji se predstavljao kao tinejdžer.

Osvrćući se na Diznijevo aktivno prisustvo u Kini, DeSantis se našalio „da smo doneli zakon koji zabranjuje razgovor o zlostavljanju Ujgura u Kini, Dizni bi podržao taj zakon jer o tome neće reći ni reč“.

„Oni dobro pune džepove od KPK i svih zverstava koja se tamo dešavaju, ali oni u vrtićima na Floridi zaista žele da transrodnost bude deo njihovog osnovnog nastavnog plana i programa u školi“, dodao je DeSantis.

Guverner je takođe primetio da je Dizniju savršeno u redu sa održavanjem krstarenja do ostrva Dominika, gde je homoseksualnost kriminalizovana.

DeSantis je takođe prokomentarisao pokušaj da se njegovo zakonodavstvo uobliči kao anti-gej, označavajući ga kao „’ne govori gej’ zakon“.

„To se čak ni ne koristi u predlogu zakona, to je lažna priča, to je laž. Moraju da lažu, jer kada bi priznali šta su zapravo radili, seksualizirajući vrtiće i prvake, znaju da to ne bi prošlo u javnosti“, poručio je on.

Pogledajte:

Nulta Tačka/InfoWars