Sve vesti Svet

Heroinska zavisnica ubila svoje 3-godišnje dete jer joj je Sunđer Bob Kockalone tako rekao

Heroinska zavisnica ubila svoje 3-godišnje dete jer joj je Sunđer Bob Kockalone tako rekao
Pisao Elena Vuk

Heroinska zavisnica iz Mičigena, čije je dete pronađeno mrtvo u vreći za smeće, navodno je ispričala istražitelju da joj je crtani lik Sunđer Bob Kockalone naredio da ubije svoje dete.

Justine Johnson, 22, rekla je da je halucinirala izmišljenog lika koji joj je rekao da ubije svoje trogodišnje dete ili da se sama suoči sa smrću dok je na odvikavanju od heroina.

Johnson-ova je navodno ubola Sutton Mosser(njenu kćerku) više puta 16. septembra 2021. pre nego što je njeno telo strpala u crnu vreću za smeće. Dete je napunilo tri godine samo dva dana pre smrti.

Ona je optužena za teško ubistvo i zlostavljanje dece prvog stepena.

Ryan Eberline, istražitelj Službe za zaštitu dece, svedočio je u petak tokom preliminarnog saslušanja pred okružnim sudijom  okruga Iosco, Christopherom Martinom-om, prenosi je MLive siz Mičigena.

Policajac, koji je intervjuisao optuženu 1. oktobra 2021., rekao je da je tada ona tvrdila da je napustila majčinu kuću u Oskodi u gradu u kojem je živela i onesvestila se na groblju na dan kada je dete ubijeno.

“Rekla mi je da se ne seća šta se dogodilo u vreme onoga što se dogodilo detetu, da je imala halucinacije zbog odvikavanja od heroina i da nije spavala otprilike dve nedelje”, rekao je istražitelj na sudu.

Istražitelj je dodao: “Imala je halucinacije sa TV-a, koji joj je naložio da oduzme život svojoj kćeri ili će je ubiti. Sunđer Bob je govorio ove stvari na TV-u. Da nije uradila ono što je uradila svojoj ćerki, ubio bi je. Rekla je da se boji za svoj život i da je izgubila razum.”

Brat optužene narkomanke, rekao je da nije bilo ništa neobično u vezi sa njegovom sestrom pre nego što je tog kobnog dana otišao na posao. Kada se vratio 17. septembra 2021., pitao je njihovog mlađeg brata o njoj i Sutton.

NAJNOVIJI VIDEO NA KANALU MARIO ZNA! OVO SE NE PROPUŠTA 

Kada je mlađi brat(17) krenuo da ih traži, video je dečiju nogu kako viri iz torbe. Tinejdžer je u petak svedočio da je, kada je naleteo na svoju sestru u kupatilu 16. septembra, činilo se da se drogirala, ali nije bio siguran.

Dodao je da ga je optužena zamolila da “gleda svoja je*ena posla” kada su je pitali za dete. Video je nogu kako viri iz vreće za smeće i obavestio svog starijeg brata.

Policija je pronašla telo deteta umotano u posteljinu i stavljeno u vreću za smeće.

Nulta Tačka/Independent