Srbija Sve vesti

HIT! ANA GLIGIĆ: ŽIVINA SE MORA VAKCINISATI PROTIV KORONAVIRUSA, PILIĆE VAKCINISATI ODMAH PO IZLEGANJU

Penzionisani virusolog, baka koja je napadala školarce koji se okupljaju ispod njenog prozora za vreme školskog odmora i šire koronavirus briljirala je jutros na televiziji N1 u jutarnjem programu.

Gligićka je između ostalog “zablistala” u komentarisanju novog soja, “uspeha” vakcina ali je svoju stručnost usmerila na prenošenja virusa preko hrane.

Dobro ste pročitali

Upitana, može li se koronavirus preneti putem hrane Gligić je ukazala da „virus slabi, gubi svoju moć, jer je na neprirodnoj podlozi, jer čovek nije njegova prirodna podloga, gubi moć adaptacije“.

„Iskustva nam govore da ovaj virus mora doći do te faze da oslabi, da se više neće prenositi sa čoveka na čoveka. Međutim, meni se čini da on s vremena na vreme dobija moć, ali ne znam odakle, kao da se regeneriše. Moramo znati gde taj virus sve cirkuliše oko nas“, kaže Gligić i dodaje da „nismo razmišljali da li se ovaj virus prenosi hranom“.

Ona je navela da se živina mora vakcinisati protiv koronavirusa, i da se pilići imunizuju pri izleganju prvog dana, a koke nosilje da primaju četiri puta vakcinu dok se ne iscrpi njihova mogućnost nošenja.

„Vakcinišu se živim virusom, ali je atenuiran (oslabljen), da li je moguće da se taj atenuiran, ali živ virus, kad uđe u koke nosilje i piliće on tu razmnožava?! Da li sa neadekvatnim manipulisanjem te vrste hrane mi unosimo deo virusa“, pita ona.

Da li to Gligićka želi i da naš narod prestane da jede možda?

OSTANITE U TOKU, IZBEGNITE CENZURU I PRAĆENJA! PRIDRUŽITE SE NAJPOPULARNIJEM TELEGRAM KANALU U REGIONU! ČEKAMO VAS, VAŠA NULTA TAČKA!