Sve vesti UFO

HIT! BRITANSKI MEDIJI TVRDE DA VANZEMALJCI NE ŽELE BLISKI KONTAKT SA LJUDIMA ZBOG PUTINA

HIT! BRITANSKI MEDIJI TVRDE DA VANZEMALJCI NE ŽELE BLISKI KONTAKT SA LJUDIMA ZBOG PUTINA

Ratovanje je nešto za „primitivne civilizacije“, prema NLO analitičaru 

Inteligentni život možda postoji negde u univerzumu, ali ga ruske trupe i tenkovi udaljavaju od planete Zemlje, navodi se u analizi koju su preuzeli zapadni mediji. Za sve one koji gledaju u nebo i čekaju prvi kontakt, istaknuti ‘specijalista za NLO’ upozorio je da bi rastuće tenzije koje eskaliraju između Moskve i Zapada mogle odvratiti vanzemaljce da obznane svoje prisustvo.

U razgovoru sa ozloglašenim britanskim tabloidom Daily Star krajem januara, Nik Pope, ufolog kojeg je ministarstvo odbrane Velike Britanije čak jednom angažovalo da istraži dokaze o vanzemaljskom životu, izneo je svoje mišljenje o tome zašto nema malih zelenih ljudi ili letećih tanjira da slete i da šire svoju poruku mira i međuzvezdane saradnje.

Prema njegovim rečima, „visoko evoluirani vanzemaljci verovatno smatraju ratovanje nečim sa čime se bave samo primitivne civilizacije“, što znači da vanzemaljci možda ne žele da posećuju ljudsku rasu ili da se angažuju sa njom trenutno.

Pope je nagovestio da bića iz svemira mogu razumeti, međutim, zašto bi nacije bile spremne da formiraju saveze kako bi se suprotstavili navodnoj agresiji iz Moskve. „Vanzemaljci bi se mogli čuditi mudrosti Velike Britanije u borbi protiv Rusije, ali bi verovatno shvatili da to što su u koaliciji pomaže“, objasnio je on. Sa koje bi planete mogli doći vanzemaljci koji vole NATO ili Kremlj skeptični, nije otkriveno.

RASPAD U CNN-u! NAKON AFERA KOJE UKLJUČU PEDOFILIJU PREDSEDNIK CNN-a DAO OTKAZ ZBOG AFERE SA KOLEGINICOM

Ukrajinski i zapadni zvaničnici su više puta upozoravali na neminovnu invaziju, pozivajući se na izveštaje da Moskva pojačava svoje trupe i opremu u blizini linije razgraničenja. Kremlj je dosledno negirao te tvrdnje.

Prošle nedelje, kijevski ministar spoljnih poslova Dmitrij Kuleba pokušao je da umanji strah od predstojećeg napada, tvrdeći da je broj ruskih vojnika stacioniranih u blizini granice trenutno „nedovoljan za ofanzivu punog obima na Ukrajinu duž cele ukrajinske granice“.

Ideja da bi predsednik Vladimir Putin mogao da plaši vanzemaljce nije prva sumnjiva ideja koju su britanski tabloidi objavili poslednjih meseci. Krajem 2020. godine, britanski mediji su preneli izveštaje ozloglašenog ruskog teoretičara zavere koji je tvrdio da se Putinovo zdravlje pogoršalo, a neki su izveštavali da se lider sprema da podnese ostavku, jer pati od Parkinsonove bolesti, da je obolelo od raka i bio podvrgnut strogo poverljivoj operaciji. Pres-sekretar Kremlja Dmitrij Peskov je uzvratio na sugestiju da je njegov šef na ivici smrti, rekavši: „Putin neće podneti ostavku – on je odličnog zdravlja“.

Nulta Tačka/RT