Sve vesti Svet

HIT lažna vest mejnstrim medija! Tvrde da se Putinov dvojink zapravo sastao sa Erdoganom

HIT lažna vest mejnstrim medija! Tvrde da se Putinov dvojink zapravo sastao sa Erdoganom

Histerija mejnstrim medija nema granice, u to smo se uverili najviše u poslednjih 3 godine najveće medijske panike, širenja lažnih vesti i direktnog ugrožavanja naše bezbednosti i naših osnovnih ljudskih prava.

Odgovornost takozvanih novinara je velika i sigurni smo da će se ta odgovornost pokazati i u praksi jer za sada se ona ogleda samo u totalnom padu čitanosti i gledanosti tih i takvih medija.

U svakom slučaju takvi mediji ne odustaju od širenja lažnih vesti pogotovo u svetlu rata u Ukrajini te svakodnevno nastavljaju sa propagandom koja se vezuje za predsednika Ruske Federacije, Vladimira Putina koji po njihovih člancima boluje od raznih hroničnih oboljenja.

Taman, kada pomislite da ne mogu da idu dalje, i da prosto više ne postoje načini da dovedu integritet Putina u pitanje dok sa druge strana u Vašingtonu, Bajden doslovno umire mediji su rešili da izveštavaju o Putinovom “dvojniku” za kojeg Ukrajinske službe tvrde da je umesto pravog Putina posetio Tursku gde se sastao sa predsednikom te zemlje i predsednikom Irana.

Kako prenose mediji ukrajinski izvori su primetili da se Putin kretao neobično brzo i bio oprezniji nego u prethodnim javnim nastupima, a tvrde i da je ruski lider izgledao nespretno dok se spuštao niz stepenice svog predsedničkog aviona u Teheranu, pre nego što je ušao u limuzinu.

Kako dalje piše Dejli Mejl a prenose domaći mediji ukrajinski vrhovni obaveštajni general-major Kirilo Budanov izrazio je sumnju u intervjuu koji je dao ukrajinskom kanalu.

“Samo ću nagovestiti. Molimo pogledajte trenutak izlaska Putina iz aviona. Da li je to uopšte Putin”, zapitao se Budanov.

Poseta ruskog lidera Teheranu, gde se sastao sa iranskim rukovodstvom i turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom, privukla je pažnju širom sveta.

Mejnstrim mediji ocenjuju da je neobično što je ovo tek drugi put u inostranstvo izbegavajući činjenično stanje u kojem je Vladimiru Putinu doslovno zabranjeno da putuje bilo gde na tlu Evrope.

Šta je sledeće što će plasirati takozvani mediji? Koji je virus sledeći? Kada ćemo svi umreti? Da li je Putin kriv za kišu u Istočnom Timoru, ostaje nam da vidimo.

NultaTačka