Sve vesti Svet

HIT! Nigerijski zvaničnik koji je optužen za korupciju odglumio kako pada u nesvest kada je čuo optužbe (VIDEO)

HIT! Nigerijski zvaničnik koji je optužen za korupciju odglumio kako pada u nesvest kada je čuo optužbe (VIDEO)

Političari, diplomate ili zvaničnici svi oni vole da lažu, to im je deo prirode te tako ponekad i sami iznenade javnost sa novim metodama prevare kao što je i ovde slučaj.

Vršilac dužnosti generalnog direktora kompanije Niger Delta Development (NDDC), Danijel Pondei, optuženi vladin zvaničnik, posegao je nesvakidašnjem načinu odgovora na optužbe.

Nakon što je optužen za zloupotrebu javnih sredstava, vladin zvaničnik iz afričke države Nigerije, koji je svedočio pred odborom sastavljenim od poslanika, odglumio je da je pao u nestvest, kako bi ga ostavili na miru prenose lokalni mediji.

Nesrećni zvaničnik se pretvarao da mu je loše dok su ga ispitivali, zbog čega je komisija prevremeno prekinula sastanak.

Nakon što se ” onesvestio “, poslanici su krenuli u akciju, a jedan je pokušao da ga spreči da se ne uguši.

Zanimljivo, neki korisnici društvenih mreža počeli su da raspravljaju o pokušajima onih koji su pritekli u pomoć zvaničniku da mu pruže prvu pomoć: jedan čovek je počeo snažno da masira Pondejeva ramena, dok je drugi očigledno pokušavao da mu izvadi jezik gurajući mu prste u usta.

Neki korisnici su, međutim, iz razrogačenih očiju zvaničnika sugerisali da je možda doživeo srčani ili moždani udar, ali su oni koji su videli ceo snimak uzvratili snimcima ekrana koji pokazuju kako Pondei skida ruke čoveku koji je pokušao da mu pomogne.

NultaTačka