Sve vesti Svet

HIT! Policija u Mičigenu smanjuje odgovore na hitne pozive! Neće izlaziti na teren jer nemaju dovoljno novca za gorivo

HIT! Policija u Mičigenu smanjuje odgovore na hitne pozive! Neće izlaziti na teren jer nemaju dovoljno novca za gorivo

Uz redovne cene benzina koje se penju preko 5 dolara po galonu , šerifova kancelarija u Mičigenu objavila je da je potrošila svoj budžet za gorivo i da će izbegavati odgovaranje hitne pozive ukoliko oni “zaista nisu hitni”.

“Kancelarija šerifa okruga Isabella takođe oseća rast cena na benzinskim pumpama . Potrošili smo sredstva koja su bila predviđena za gorivo za nekoliko meseci pre resetovanja budžeta.

„ Naložio sam pripadnicima policije da pokušaju da telefonom upravljaju svim pozivima koji su prihvatljivi . To bi bili pozivi koji nisu hitni pozivi koji nisu opasni po život, pozivi koji ne zahtevaju prikupljanje dokaza ili dokumentacije.

“RAK DRUŠTVA”- Pokrenuta je peticija protiv “Evro Prajda” u Beogradu

“Zastupnici će nastaviti sa patroliranjem u svim područjima grada, odgovaraće na one pozive o kojima je potrebno lično upravljati. Svaki poziv koji je u toku sa aktivnim osumnjičenima podrazumeva odgovor policije. Želim da uverim da je sigurnost naš primarni cilj i nastavićemo da odgovaramo na takve pozive”, rekao je šerif okruga Isabella Michael Main u objavi na Facebooku u utorak.

Najava dolazi kada je prosečna cena benzina u SAD-u ove nedelje dostigla još jednu prekretnicu od 5 dolara po galonu i dostigla čak 5,22 dolara u Mičigenu.

Cene goriva će nastaviti da rastu jer su uska grla u proizvodnji i snažna potražnja potrošača tokom  sezone vožnje iscrpili nacionalne zalihe rafiniranih proizvoda, kao što su benzin, dizel i gorivo za mlazne motore.

NultaTačka