Srbija Sve vesti

HIT! Promoterima vakcinacije i zaključavanja, koaliciji Ujedinjena Srbija zabranili štand zbog korone

HIT! Promoterima vakcinacije i zaključavanja, koaliciji Ujedinjena Srbija zabranili štand zbog korone

Srbija je po mnogo čemu najbolje mesto za život. Od predivne prirode do predivnog slobodarskog naroda pa čak i otrovne politike koja se redovno obija o glavu onima koji tu politiku propagiraju i prikazuju svu lepotu nepoštenja, korupcije ali pre svega gluposti.

Jedna politička, predizborna, korona/histerično paradoksalna situacija desila se danas u Subotici kada je koalicija Ujedinjena Srbija koju predvode glavni promoteri vakcinacije protiv COVDA, oni koji su “plakali” i molili da se zaključavaju građani Srbije te svesno varali narod govoreći da su brojke umrlih od COVID-a još više nego što pokvarena statistika govori naišla na rezultat sopstvene paradoksalne gluposti.

Imali ste kovid? Nova HIT studija sa Oksforda govori o smanjenju mozga kod onih koji su bili zaraženi

Naime, gradska uprava grada Subotice odbila je zahtev Pokreta za preokret da u tom gradu postavi štand koalicije Ujedinjena Srbija – zbog epidemije korone.

U rešenju kojim se odbija zahtev Pokreta za preokret da postavi štand na otvorenom piše:

„Radi sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID-19izzavane virusom SARS-CoV-2 zabranjuju se javna okupljanja na teritoriji Republike Srbije na javbnim mestima u zatvorenom i otvorenom prostoru, kada se istovremeno okuplja više od 500 lica, s tim što rastojanje između prisutnih lica mora biti najmanje dva metra, odnosno n asvaka četiri metra kvadratnamože biti prisutno jedno lice“, navodi se, između ostalog, u rešenju.

Šta dalje reći kako komentarisati sudbinu ili karmu (zovite to kako hoćete) jer znamo da su vlast i dobar deo opozicije zdušno radili na tome da nam oduzmu svu slobodu zbog nekog COVID-a, namećući nam vakcinaciju koja se pokazala kao neuspešna i okrivljujući VAS da ste krivi jer ste širili zarazu.

MARIO ZNA OTKRIO ONO ŠTO NIJE SMEO NIKO DA ČUJE! 

NultaTačka