Sve vesti Svet

HIT! Ukrajinke na ONLY FANS-u prodaju svoje golišave fotke kako bi finansirale ukrajinsku vojsku

HIT! Ukrajinke na ONLY FANS-u prodaju svoje golišave fotke kako bi finansirale ukrajinsku vojsku

Grupa ukrajinskih žena koje svoje nage fotografije prodaju putem interneta za pomoć ukrajinskoj vojsci, do sad su skupile preko 700.000 dolara za 3 meseca.

Nastasija Nasko kaže da je na ideju došla slučajno.

Ona je krajem februara na Tviteru postavila pitanje da li bi neko sa automobilom mogao da pomogne da se evakuiše poznanik iz Harkova.

Kada joj niko nije odgovorio, 23-godišnjakinja je tvitovala, u polušali, da će poslati svoju golu sliku onome ko bude u mogućnosti da pomogne.

U roku od pet minuta imala je više od 10 poruka u prijemnom sandučetu. Nakon što je poslala svoju golu sliku čoveku koji je ponudio pomoć, njen poznanik je bezbedno evakuisan iz Harkova.

Iskustvo je pokrenulo ideju i nekoliko dana kasnije, na Međunarodni dan žena, Nasko i njena prijateljica, Anastasija Kučmenko, pokrenuli su „TerOnlyFans“. („Ter“ je skraćenica za teritorijalnu odbranu.)

Projekat ima sličan model kao OnlyFans, društvena platforma zasnovana na pretplati koja je postala unosan način za zarade za kreatore sadržaja za odrasle.

Ali na TerOnlyFans, novac ide direktno ukrajinskoj vojsci, a ne kreatorima. Tri meseca kasnije, grupa je prikupila više od 700.000 dolara.

Većina donacija ide Teritorijalnoj odbrani Ukrajine, iako je Nasko rekla da je projekat takođe poslao nešto novca organizacijama za izbeglice ili skloništa za životinje.

Od pokretanja veb stranice, 35 žena i tri muškarca, od kojih većina živi u Ukrajini, prijavilo se za slanje slika donatorima. Samo njih 10 ima prethodno iskustvo sa OnlyFans-om, dok su ostali rekli Nasku da žele dobrovoljno da pomognu Ukrajini, rekla je ona.

Većina donatora je iz Ukrajine, iako je grupa takođe dobila novac od ljudi iz Holandije, Francuske i Velike Britanije, rekla je Nasko.

Najveća donacija koju je grupa ukrajinskih žena ikada dobila bila je uplata u kriptovaluti od 2.800 dolara.

Takođe, za razliku od OnlyFans-a, volonteri projekta ne primaju zahteve za slike.

Ovo je opasnije od VIRUSA i RATA-Kontrola uma kroz APOKALIPTIČNE NASLOVE

Mi nismo seksualni radnici, mi pokušavamo da prikupimo novac za rat.

Nasko, koja je poreklom iz Belorusije, ali je pre rata živela u Kijevu, rekla je da je ponosna na svoj jedinstveni pristup prikupljanju donacija za Ukrajinu.

Osećam se srećno jer mogu da podržim ljude u Ukrajini – rekla je ona.

Nasko je odlučio da napusti Kijev i preselio se u stan u Varšavi, u Poljskoj, gde upravlja TerOnlyFans.

Zajedno sa Kučmenkom, koja je odlučio da ostane u Kijevu, ona nastavlja da promoviše projekat na Telegramu, povezuje se sa volonterima i još jednom proverava legitimnost donacija.

Količina posla može biti naporna, ali Nasko je rekla da ne planira da se povuče.

Završićemo ovaj projekat kada Putin umre i Rusija zaustavi njihovu agresiju – rekla je ona.

NultaTačka