Sve vesti Svet

HIT! ŽENA KOJA JE VAKCINISANA SA 4 DOZE, POZITIVNA NA ISTI VIRUS PROTIV KOG SE VAKCINISALA

HIT! ŽENA KOJA JE VAKCINISANA SA 4 DOZE, POZITIVNA NA ISTI VIRUS PROTIV KOG SE VAKCINISALA
Pisao Elena Vuk

Žena je bila pozitivna na Covid-19 na aerodromu i primljena je u bolnicu u Indoreu, prema izveštajima.

Žena, koja je već primila četiri doze dve različite vakcine, bila je pozitivna na korona virus (Covid-19) na aerodromu Indore, nakon čega joj je onemogućeno da se ukrca na let za Dubai, navode izveštaji.

Izveštaji kažu da je žena bila pozitivna na Covid-19 na aerodromu i da je primljena u bolnicu.

“Prema standardnoj praksi, brzi RT-PCR testovi se provode tokom sedmičnog leta Indore-Dubai i u sklopu njega danas je testirano 89 putnika. Među njima je i žena zaražena koronavirusom”, rekao je medicinski službenik Indorea. Dr Priyanka Kourav rekla je za PTI u sredu.

Kourav je rekao da je žena stigla u grad Mhow u Madhya Pradesh pre 12 dana kako bi prisustvovala venčanju bliskog rođaka. Uzela je po dve doze Sinopharmove i Pfizerove vakcine protiv Covid-19 između januara i avgusta, rekao je zvaničnik.

Žena je za sada asimptomatska, rekao je zvaničnik za PTI. Međutim, rekla je zdravstvenom osoblju aerodroma da je pre četiri dana imala prehladu i kašalj, rekao je Kourav.

U posljednjih nekoliko meseci, dve žene i jedan muškarac zaustavljeni su da se ukrcaju na let Indor-Dubai, koji se vozi svake srede, nakon što su bili pozitivni na virusnu infekciju na aerodromu.

Podaci državnog zdravstvenog odeljenja pokazuju da je broj Covid-19 u Madhya Pradesh porastao na 793.816 u sredu uz otkriveno 48 slučajeva, a broj umrlih ostao je nepromijenjen na 10.533.

Prema Ministarstvu zdravlja i dobrobiti Unije u četvrtak ujutro, Madhya Pradesh je prijavio 9 slučajeva Omicron varijante koronavirusa.

Nulta Tačka/HindustanTimes