Sve vesti Svet

HITNA POMOĆ BEZ POMOĆI! OBAVEZNA VAKCINACIJA PRIMORALA JE LONG BIČ, JEDINU HITNU POMOĆ U NJUJORKU DA SE ZATVORI (VIDEO)

Obavezna vakcinacija koja je nametnuta od strane demokrata rezultirala je zatvaranjem JEDINE hitne pomoći u Long Biču u Njujorku ove nedelje.

Hitna pomoć Mount Sinai South Nassau bila je prinuđena da se zatvori u ponedeljak zbog nedostatka osoblja uzrokovanog nametanjem njujorške obavezne vakcinacije.

Pacijenti će biti preusmereni u bolnicu u Oceanside-u koja je udaljena više od 20 minuta od Mount Sinai South Nassau.

NBC New York je izvestio:

Odeljenje za hitne slučajeve Long Biča, kojim upravlja Mount Sinai South Nassau, bilo je prinuđeno da se zatvori u ponedeljak popodne zbog nedostatka medicinskog osoblja, koji je nastao kao rezultat državnog naloga obavezne vakcinacije, saopštila je bolnica.

Bolnica je saopštila da je nedostatak osoblja i kasnije zatvaranje rezultat usaglašenosti bolnice sa nalogom NYSDOH izdatim u četvrtak koji zahteva suspenziju bilo kog osoblja koje radi pod privremenim verskim izuzecima i koje ne može da pokaže dokaz da su primili prvu dozu vakcine protiv COVID-19 ili valjano medicinsko izuzeće od primanja vakcine.

Bolnica je izgubila 72 člana osoblja. Prema navodima bolnice, svi su bili nevakcinisani, ali su radili sa verskim izuzećem – izuzećem koje je okončano prošle nedelje. Neki od ovih 72 zaposlena su medicinske sestre hitne pomoći za koje je bolnica rekla da ih nije lako zameniti zbog obuke i drugih faktora, navela je bolnica.

Ministarstvo zdravlja države Njujork (NYSDOH) je u petak obavešteno o potrebi da zatvori odeljenje za hitne slučajeve Long Bič (LBED) i dalo je usmeno odobrenje, prema navodima Mount Sinai South Nassau. Odeljenje hitne pomoći, koje godišnje poseti oko 10.000 posetilaca, biće zatvoreno najmanje mesec dana.

Nulta Tačka/GatewayPundit