Sve vesti Svet

Ilon Mask: Ne smeta mi da idem u pakao

Ilon Mask: Ne smeta mi da idem u pakao

Američki preduzetnik i osnivač kompanije SpejsIks(SpaceX) Ilon Mask, nakon što je na Tviteru spekulisao o njegovoj smrti, rekao je da mu „ne smeta da ide u pakao“.

-Ne smeta mi da idem u pakao ako je ovo zapravo moje odredište, tvitovao je Mask u odgovoru na objavu korisnika koji je pitao milijardera o postojanju „kreatora“ i pozivao ga da „prizna“ ako zna za njegovo postojanje.

Nekoliko sati ranije, Musk je ostavio poruku u kojoj se nagađa o njegovoj “smrti pod misterioznim okolnostima”. Pre toga je „podelio” izjavu Dmitrija Rogozina, šefa državne korporacije Roskosmos, koja se bavila isporukom Ukrajine internet opreme Starlink i samim tim i Maskovom „umešanošću” u snabdevanje ukrajinskih trupa.

Da li mislite da su novi slučajevi HIV-a i HEPATITISA slučajnost?

Ranije je objavljeno da su, prema svedočenju zarobljenog načelnika štaba 36. brigade marinaca ukrajinskih trupa, pukovnika Dmitrija Kormjankova, sateliti Starlink Mask distribuirali internet ukrajinskim oružanim snagama u Mariupolju. Rogozin je napisao Masku na svom Telegram kanalu da će „morati da odgovara kao odrasla osoba“ za snabdevanje ukrajinskih snaga vojnom komunikacionom opremom.

NultaTačka/Novosti