Sve vesti Svet

Ilon Mask odgovorio Ramzanu Kadirovu na ponudu da dođe u Čečeniju i promenio ime u Ilona

Ilon Mask odgovorio Ramzanu Kadirovu na ponudu da dođe u Čečeniju i promenio ime u Ilona

Dok bukti rat u Ukrajini, nastavlja se i virtuelni rat ljubitelja fašista iz Ukrajine koje čine pretežno levičarski provakseri sa onima koji podržavaju vojnu operaciju Rusije u Ukrajini.

NULTA TAČKA VAM PREDSTAVLJA! NAJGLEDANIJI LAJV STRIM U REGIONU SA MARIO ZNA

Kako se na društvenim mrežama nastavlja i cenzura, tako i ovi virutelni ratovi poprimaju nove nivoe a jedan od tih je i uključenje najbogatijeg čoveka na svetu u direktne prozivke upućene Vladimiru Putinu i čoveka kojeg se danas zapad možda više plaši od Putina, Ramzana Kadirova.

Najpre je Ilon Mask prozvao Putina, napisavši: “Putine, izazivam te na borbu, ulog je Ukrajina”

Ilon Mask pozvao Vladimira Putina na borbu, ulog je Ukrajina

Nije prošlo mnogo kada je, ovaj put na Telegramu, čečenski vođa Ramzan Kadirov “bacio koplje”.

Kadirov je milijarderu ponudio borbu oko sudbine Ukrajine. Putinov saradnik koji vlada ruskom pokrajinom Čečenijom, uveren je kako bi Mask doživeo brzi poraz.

– Ne bih vam savetovao da se takmičite s Putinom – poručio je Kadirov putem Telegrama, predloživši Masku načine kojima može ojačati.

Inače, ukrajinski i ruski mediji izvestili su da čečenski vojnici učestvuju u vojnoj operaciji u Ukrajini a snimci pokazuju da se Kadirov sam pridružio čečenskim specijalcima na frontu.

Hvaleći predsednika Rusije, on je istakao Putinove sposobnosti u džudou, pri čemu je ruskog predsednika okarakterisao kao “svetskog stratega i političara, pošast Zapada i SAD-a”, a Maska kao “biznismena i tviteraša.”

Putinova bi pobeda nad Maskom čak bila nesportski čin, dodao je čelnik Čečenije, koji je tu pokrajinu na upravljanje dobio 2011. godine od strane ruskog predsednika, preneo je Indeks.

Umesto toga, Kadirov je šaleći se poručio kako bi Mask trebalo da prođe obuku na jednoj od njegovih akademija nazivajući ga “nežnom Elonom”, te u jednom od niza borilačkih klubova koje je nazvao po svom ocu, bivšem čečenskom vladaru Ahmatu Kadirovu. Kadirove borbene jedinice stekle su zastrašujuću reputaciju.

Najbogatiji čovek na planeti, nije ostao dužan Kadirovu.

“Hvala vam na ponudi, ali tako odličan trening bi mi dao preveliku prednost. Ako se plaši borbe, pristaću da koristim samo levu ruku, a nisam levoruk”, odgovorio je Mask na Tviteru te je promenio ime u Elona.

NultaTačka