Sve vesti Svet

ILONGEJT?! Ilon Mask izazvao stujardesu i medije koji ga optužuju za seksualno zlostavljanje da opišu “deo njegovog tela”

ILONGEJT?! Ilon Mask izazvao stujardesu i medije koji ga optužuju za seksualno zlostavljanje da opišu "deo njegovog tela"

Ilon Mask je negirao optužbe bivše stjuardese o seksualnom uznemiravanju – i pozvao one koji su iznosili optužbe da “opišu samo jednu stvar, bilo šta (ožiljke, tetovaže,…) što nije poznato javnosti , “, dodajući “Ona to neće moći, jer se to nikada nije dogodilo.

Nakon što je Mask kupio Tviter čini se da se protiv njega povela prava histerija i to vođena od strane sadašnje administracije iz Bele Kuće ali i samog Bil Gejtsa, Džordža Soroša i ostalih koji se protive potencijalnom ukidanju cenzure na ranije pomenutoj društvenoj mreži.

Denacifikacija stiže u SRBIJU- Soroš i Gejts umešani u Ukrajinu

Navodni incident iz 2016. godine – kako je za Business Insider preneo, navodno se dogodio tokom privatnog leta za London krajem 2016. Mask je optužen da je izložio svoj penis u erekciji ženi, trljajući joj nogu bez pristanka, i nudeći joj da joj kupi konja ako mu pruži erotsku masažu i “učini više”, što implicira izvođenje seksualnih čina, prema izjavi prijatelja stjuardese.

Dve godine kasnije, Mask, SpaceX i stujardesa sklopili su ugovor od 250.000 dolara u kojem se ona složila da neće tužiti i potpisati klauzule o neotkrivanju i neomalovažavanju.

Mask je tu tvrdnju nazvao “politički motivisanim hitom” koji “treba posmatrati kroz političku dvogled”.

” Ovo je njihov standardni (odvratan) priručnik “, dodao je Musk.

Mask je u e-poruci za Insider rekao da ima “mnogo više u ovoj priči”, dodajući “Ako sam bio sklon seksualnom uznemiravanju, malo je verovatno da će ovo biti prvi put u mojoj 30-godišnjoj karijeri da to izađe na videlo .”

Na kraju, ali ne i najmanje važno, Musk je tvitovao: “Konačno, možemo koristiti Elongate kao skandalozno ime. Pomalo je savršeno.”

NultaTačka