Sve vesti Svet

IMEJLOVI OTKRIVAJU KAKO JE BAJDENOV TIM VRŠIO PRITISAK NA FACEBOOK ZA POJAČAVANJE CENZURE UOČI IZBORA U SAD-u

IMEJLOVI OTKRIVAJU KAKO JE BAJDENOV TIM VRŠIO PRITISAK NA FACEBOOK ZA POJAČAVANJE CENZURE UOČI IZBORA U SAD-u
Pisao Elena Vuk

Imejlovi do kojih je došao CNN otkrivaju kako je Bajdenov tim za izbornu kampanju vršio pritisak na Facebook da cenzuriše tadašnjeg aktuelnog predsednika SAD-a Donalda Trampa pred izbore 2020. godine.

NULTA TAČKA NA TELEGRAMU! PRONAĐITE NAS TAMO GDE NEMA CENZURE! BUDITE DEO SLOBODNE BUDUĆNOSTI

Poruke otkrivaju kako su službenici Bajdenove kampanja više puta insistirali da Facebook ukloni informacije koje oni smatraju kao “nasilnu retoriku”, dok su sa druge strane kao i sam Facebook ali i “duboka javonost” prećutkivale nasilje, paljenje gradova od strane ultra-levičarskih pokreta.

Nakon poplave javnih i privatnih žalbi članova Bajdenovog tima i drugih demokrata, bivši službenik Bajdenove kampanje rekao je da je Facebook reagovao polovično.

NE PROPUSTITE NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! ADVOKAT JELENA PAVLOVIĆ! SLEDE NOVI PROTESTI!

Fokus je bačen prvenstveno na oficijalni nalog Donalda Trampa, a Bajdenovi službenici su se razbesneli jer Facebook nije uklonio dovoljno video zapisa koji su upozravali ljude na izbornu krađu.

OVAKO JE TO IZGLEDALO U STVARNOSTI:

“Bila je to najfrustriranija serija razgovora”, rekao je Bajdenov pomoćnik. “Otišli smo u Facebook sa nizom pisama, javnih pritužbi, privatnih imejlova a oni nisu ništa učinili.”

Ne brinite, CNN vrti ovo priču kao primer da Facebook nije želeo da suzbija “dezinformacije”, bez obzira što je jasno da je pre izbora, u toku izbora i posle izbora bila najveća cenzura prema Trampovim pristalicama koja se broji u milione korisnika koji su blokirani ili suspendovani kao i svaki pro-Tramp sadržaj.

Čitava ova farsa vrti se samo oko CNN koji lobira za veću cenzuru vršeći pritisak na Facebook kako eto nisu dobro radili svoj posao i kako bi trebalo još jače da udare na slobodu govora.

Baš zbog toga, instalirajte aplikaciju TELEGRAM i pridružite se kanalu NULTA TAČKA na platformi na kojoj nema cenzure i nema praćenja vašeg kretanja.