Sve vesti Svet

ISPLIVAO AUDIO SNIMAK narkomanskog sina Džoa Bajdena, Hantera koji tvrdi da je ON BOG ZA SVOG OCA

ISPLIVAO AUDIO SNIMAK narkomanskog sina Džoa Bajdena, Hantera koji tvrdi da je ON BOG ZA SVOG OCA

Hanter Bajden je snimio sebe kako se hvali da može da naredi svom ocu Džou Bajdenu da zauzme bilo koju političku poziciju koju želi on želi.

77-minutni audio snimak na Hanterovom laptopu snimljen oko 5 meseci pre nego što je Džo Bajden pokrenuo svoju predsedničku kampanju 2019. otkriva da Hanter deluje kao neka vrsta gospodara lutaka za predsednika SAD-a .

„Pričaće o svemu što ja želim“, rekao je Bajden o Džou u snimku od 3. decembra 2018. koji je u utorak objavio The Washington Examiner .

“Ako kažem da mi je to važno, on će raditi na način da to postane deo njegove platforme. Moj tata me poštuje više nego ikoga na svetu, i to sigurno znam, tako da neće biti reči o tome da li to utiče na njegovu politiku.”

Hanter nastavlja da otkriva svoj kompleks boga hvaleći se svojoj britanskoj prijateljici Phillipi Horan da Džo Bajden gleda na ludaka – koji je pod kriminalnom istragom FBI-a zbog njegovih sumnjivih poslovnih aktivnosti u Ukrajini i drugde – kao na samog „boga“.

“Svi oni strahovi koje mislite da imam od ljudi koji me ne vole… Ja se toga ne bojim. Znate zašto se toga ne bojim? Jer čovek kojem se najviše divim na svetu, misli da sam bog”, nastavio je Hanter Bajden.

“Svi to misle, pričaju o tome kako – ‘Kako možeš biti dobar kao tvoj tata?’ Bolji sam od mog oca. Znaš zašto sam bolji od svog tate?”-nastavio je on.

Horan je u jednom trenutku na snimku pitala Hantera Bajdena šta njegov otac kaže o njegovoj zavisnosti o kreku.

“Kaže jebeno prestani”, odgovorio je Hanter. “Nasmrt je uplašen.”

Horan je zatim pitala hoće li Džo sprovesti politiku reforme lekova ako postane predsednik.

“On će razgovarati o reformi lekova i svim drugim stvarima koje ja želim od njega”, odgovorio je Hunter

Džo Bajden je branio Hantera kao „najpametnijeg čoveka kojeg poznaje“ u decembru 2020. nakon što je New York Post objavio priču o njegovom laptopu nedeljama pre predsedničkih izbora, koje je Big Tech brzo cenzurirao .

“Imamo veliko poverenje u našeg sina. Ne zabrinjavaju me bilo kakve optužbe na njegov račun. Naviklo je da dođe do mene. Mislim da je to nekako gruba igra”, rekao je tada Bajden u emisiji “The Late Show”.

„Ali vidi, to je što je, a on je odrastao čovek. On je najpametniji čovek kojeg poznajem — mislim iz čistog intelektualnog kapaciteta. I sve dok je on dobar, mi smo dobri”, dodao je Džo Bajden.

Ne očekujte da će nasleđeni mediji shvatiti ovu priču, jer ona potkrepljuje činjenicu da Džo Bajden nema kontrolu nad svojom platformom politike i da umesto njega vrlo lako odlučuje narkoman kakav je Hanter Bajden.

NultaTačka