Stav

ISPRANI MOZGOVI! SUKOB ISPRED HOTELA ZBOG SRAMNIH TRANSPARENATA KOJE SU ISTAKLI AUSTRALIJANCI PROTIV NOVAKA

ISPRANI MOZGOVI! SUKOB ISPRED HOTELA ZBOG SRAMNIH TRANSPARENATA KOJE SU ISTAKLI AUSTRALIJANCI PROTIV NOVAKA

Isprani mozgovi izazvali su sukob ispred imigracionog hotela u koji je nasilno smešten Novak Đoković nakon što mu su mu vlasti Australije zabranile ulazak u zemlju.

Ispred hotela u kojem se nalazi Novak Đoković došlo je do incidenata kada je izbio sukob pristalica srpskog tenisera i grupe koja je došla da ukaže na probleme migranata i usput istakla skandalozne transparente.

Odlaskom Đokovića u hotel sa migrantima, isplivala je grozna istina o tretmanu ljudi od kojih su neki više od decenije tu zarobljeni što je izazvalo bes dela javnosti koja je došla da se buni zbog toga, ali i da provocira pristalice srpskog tenisera.

Umesto da podrže još jedno nedužno zatočavanje i da zahvale što je zbog toga ukazano na veliki problem, usledila je provokacija.

Djokovic's 'Dirty' Detention Puts Refugee Plight on World Stage - BNN  Bloomberg

Tako su istaknuti sramni transparenti: „Izbeglice su dobrodošle, Đoković nije“ „Đoković može da odj**e, oslobodite izbeglice“ i „Da li ćete da zaboravite naše prijatelje kada Đoković ode svojim privatnim avionom?“

Neki su sa tim transparentima došli ispred srpskih navijača koji su došli za Božić da pruže podršku Đokoviću pa je došlo do sukoba nakon čega je intervenisala policija.

NultaTačka/Mediji