Sve vesti Svet

ISTRAŽIVAČ VAKCINA JAVNO REKAO DA SU ONE OPASNE I DA MORAJU BITI POVUČENE (VIDEO)

ISTRAŽIVAČ VAKCINA JAVNO REKAO DA SU ONE OPASNE I DA MORAJU BITI POVUČENE (VIDEO)
Pisao Elena Vuk

“mRNA vakcine  protiv Covid-a moraju biti povučene sa tržišta”, rekao je u utorak uveče istraživač vakcina i autor Alex Berenson voditelju Fox News-a Tucker Carlson-u.

Bivši novinar New York Times-a rekao je da vakcine treba opozvati jer su se pokazale “opasnim i nedelotvornim proizvodom u ovom trenutku”.

„U veoma smo opasnom trenutku, Tucker, i ne preterujem. Mislim da je ovo verovatno najvažniji nastup koji sam imao sa vama u poslednje dve godine“, počeo je autor „Pandemije“(“Pandemia”).

Istraživač vakcina vođen statistikom, a kojeg je Twitter uklonio prošle godine, dodao je da podaci koje je video sugerišu da vakcine povećavaju stopu infekcije.

“Sada je potpuno jasno da vakcine zapravo uopšte ne deluju protiv Omicrona”, rekao je Berenson. “U ovim visoko vakcinisanim i visoko pojačanim zemljama, stope zaraze su neverovatno visoke, a stope ozbiljnih bolesti i smrti takođe rastu.”

„Nisam vam to ranije rekao jer sam prilično oprezan i prilično sam pažljiv sa podacima“, rekao je Berenson Tucker-u, „ali ove vakcine, ove mRNA vakcine, mRNA COVID vakcine moraju biti povučene sa tržišta sad.”

Niko ih ne bi trebalo da primi vakcine. Niko ne bi trebao da primi dodatne doze. Niko ne bi trebao dobiti dvostruke doze. Oni su u ovom trenutku opasan i neefikasan proizvod protiv Omicrona.

Upitan šta misli pod “opasno”, Berenson se osvrnuo na nuspojave kao što je miokarditis, koji u zavisnosti od doze može uticati na tinejdžere i studente.

Opasnost postoji, a opasnost je povezana s dozom. To je opšte pravilo u medicini, doza čini otrov i davanje ljudima više mRNA koja će ih naterati da proizvode spike protein koji se ne poklapa sa trenutnim spike proteinom SARS-CoV-2 je beskorisno i verovatno će loše uticati na njihov imunološki sistem.

Berenson kaže da vakcine i naknadni pojačivači izazivaju začarani krug koji slabe imunološki sistem i pomažu u širenju infekcije, čime se hitne službe održavaju punim u visoko vakcinisanim područjima.

Berenson je dodao da je potrebno brzo pronaći efikasnije rešenje pre nego što se pojavi virulentniji soj.

“Trenutno imamo sreće jer Omicron nije toliko opasan kao Delta”, rekao je.

„Ako dođe druga varijanta i ovako pogrešimo i bude opasnija, ne znam šta će se desiti, ali trebalo bi da pokušamo da izbegnemo to, ne pokušavajući da kupimo nekoliko meseci kako bi se Toni Fauči osećao bolje.

Nulta Tačka/InfoWars