Sve vesti Svet

IVERMEKTIN PONOVO POBEĐUJE I TO NA SUDU! 51 STUDIJA GOVORI O PREDNOSTIMA OVOG LEKA

Pisao Elena Vuk

Jedna doza Ivermektina bila je dovoljna da se 81-godišnji Džon Svanson skine sa respiratora. Džonova supruga Sandra nije mogla da veruje. Njegova priča je izuzetno slična drugim slučajevima pacijenata koji su bili na samrti sa COVID-19, ali su spašeni kada im je data doza Ivermektina.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Ralf Lorigo je advokat koji je sada osvojio tri sudska naloga prisiljavajući Njujorške bolnice da daju Ivermektin umirućim pacijentima. Neverovatno, ove tri bolnice i njihovi advokati borili su se protiv pacijenata, tvrdeći da nemaju pravo da primene ovaj lek uprkos važećem receptu koji su im napisali doktori. U suštini, argument je bio da nemaju pravo isprobati lek koji bi mogao spasiti živote.

U svakom od ova tri slučaja, sudije Vrhovnog suda države Njujork stali su na stranu pacijenta, a u svakom od tri slučaja, pacijenti su se nakon davanja Ivermektina gotovo čudesno oporavili. U svakom slučaju, ti su pacijenti bili na Odeljenju intenzivne nege na respiratorima, nisu mogli samostalno da dišu, i svi su se, nakon davanja ovog leka, stanje veoma brzo poboljšalo i mogli su samostalno da dišu.

Judit Smentkijevič dospela je do nacionalnih vesti u januaru kada je njena porodica unajmila advokata Loriga nakon što je bolnica odbila četvrtu dozu ivermektina. Smentkijevičeva deca su u sudskim papirima nazvali Ivermektin “čudotvornim lekom”. Advokat Lorigo i njegov saradnik Džon F. Minear zaključili su: „Ova je žena bila na respiratoru, doslovno na samrti, pre nego što je dobila ovaj lek. Što se nas tiče, sudski nalog je spasio život ovoj ženi. ”

Porodica Gleni “Sui” Dikinson slučajno je videla novinski članak o Juditinoj izuzetnoj priči, pa su odlučili isprobati i Ivermectin.

EVO ZAŠTO OMLADINA NE NASEDA NA UCENE I POKLONE ZARAD ISPUNJENJA ŽELJA VLASTI

Sui Dikinson (65) zarazila se COVID-19, 7. januara 2021. Ona je imala progresivno pogoršanje i primljena je u Opštu bolnicu Ročester, 12. januara. Njeno stanje se nastavilo pogoršavati i 17. januara stavljena je na respirator. šanse za preživljavanje bile su oko 40 posto.

Nemajući ništa da izgubi, Natalija Kingdolar, Dikinsonova kći, obratila se njihovom porodičnom doktoru Tomu Madejskom, koji je napisao recept. Bolnica je odbila dati Sui Ivermektin. Pravni tim Loriga i Mineara sastavio je izjavu dr. Madejskog i zatražio sudsku dozvolu. Sudija Vrhovnog suda Sjedinjenih Država Frank Karuso naredio je bolnici da dostavi i primeni Ivermektin.

Dikinsonova je, poput Svansona i Smentkievičeve, skinuta sa ventilatora i takođe se njeno zdravstveno stanje veoma poboljšalo. Porodica je na Facebook-u objavila: “Ona napreduje svaki dan, a to čine Ivermektin i Bog.” Od tada je otpuštena iz bolnice.

Doktori široko sveta koriste Ivermektin, jer sada postoji 51 svetska studija , od kojih 50 pokazuje jasnu korist, a jedna neutralnu. Međutim, usamljeno istraživanje koje je pokazalo neutralni učinak oštro je kritikovano kao pogrešno u otvorenom pismu koje je potpisala grupa od 120 doktora.

Stručnjaci širom sveta pozvali su na globalnu upotrebu Ivermektina za sprečavanje i lečenje COVID-19. Doktori su nedavno pisali o motivu zarade regulatornih agencija i Big Pharma-a da blokiraju jeftine, sigurne i delotvorne tretmane poput Ivermektina i HCQ-a u korist eksperimentalnih i možda opasnijih i verovatno manje delotvornih vakcina i lekova poput Remdesivira. Sa obzirom da Remdesivir košta 3.100 dolara po dozi i ne smanjuje smrtnost, mnogi doktori smatraju da je izbor Ivermektina jednostavan.

MILIONI PODATAKA USKLADIŠTENIH U MAJKROSOFTU POSTALI DOSTUPNI! PRIVATNI PODACI NA ,,IZVOLTE”!

Ivermektin košta oko 2 dolara po dozi. Sigurniji je od Tylenola ili većine vitamina, kaže dr Pjer Kori iz Saveza FLCCC, grupe stručnjaka koji promovišu pristup i informacije putem neprofitne organizacije. Kori i gospodin Lorigo udružili su se kako bi pomogli drugim hospitalizovanim pacijentima da dobiju pristup leku koji stvarno spašava živote.

Doktor Fred Vagšul, doktor, specijalista za plućne bolesti i vodi Centar za pluća Amerike. On je takođe jedan od osnivača Saveza FLCCC. Dr. Vagšul primjećuje da je tipična doza za hospitalizovane pacijente 0,3 mg Ivermektina po kg telesne težine četiri dana, što daje devet tableta od 3 mg dnevno četiri dana kod tipičnog pacijenta od 90 kilograma.

Dr Džordž Farid, bivši profesor sa Harvarda, zalaže se za kombinaciju terapije Ivermektina sa HCQ u ambulantnim slučajevima.

Veliki problem je što se informacije koje promovišu Ivermektin često cenzurišu. Facebook, Reddit, Change.org, YouTube i drugi nedavno su uklonili postove u kojima se spominje Ivermektin, navodeći kršenje “standarda zajednice”.

Razotkrivena je veza između velikih farmaceutskih korporacija i vladinih regulatornih agencija koje imaju finansijske probleme i veliki sukob interesa.(link ispod)

Kampanja dezinformacija evidentna je objavljivanjem članaka koji pokušavaju da Ivermektin stave u loš kontekst, navodeći ga kao “lek za životinje” koji bi mogao biti “loša ideja” za upotrebu kod ljudi. U stvarnosti, mnogi lekovi su zajednički i ljudima i životinjama za lečenje, uključujući antibiotike, antimikotike i antiparazitska sredstva.

Amoksiciklin, oblik penicilina, naširoko se koristi za lečenje infekcija kod dece poput salmonele i meningitisa. Rutinski se koristi za lečenje odraslih od bronhitisa, upale pluća i reumatske bolesti srca. Takođe se dosledno koristi u veterinarskim aplikacijama za liječenje teladi, goveda, pasa i mačaka.

Nikada ne biste videli članak koji pokušava da amoksiciklin kao lek za životinje i upozoravati ljude da ga ne uzimaju. Međutim, vidimo kako ova propaganda svakodnevno pokušava da utiče na širu javnost protiv Ivermektina, leka za spašavanje života koji se koristi sigurno i u milijardama doza u poslednjih 40 godina za parazitske bolesti.

Doktor Satoshi Omura dobitnik je Nobelove nagrade za medicinu 2015. godine za svoja otkrića koja su dovela do razvoja Ivermektina. U pohvalama za Ivermektin i njegov potencijal da pomogne u pandemiji COVID-19, dr. Omura je nedavno uporedio Ivermektin sa penicilinom, “jednim od najvećih otkrića dvadesetog veka”.

Trenutno je Ivermektin već usvojilo 25 posto svetskih zemalja radi sprečavanja i lečenja COVID-19. Bangladeš, gde se Ivermektin široko koristi u gotovo svim domovima, uživa 99% nižu stopu smrtnosti od COVID-19 po stanovniku u odnosu na SAD. Bangladeš, sa 160 miliona stanovnika, ima polovinu američkog stanovništva. Međutim, ima samo 10.000 smrtnih slučajeva od COVID-19. Nasuprot tome, sa skoro 580.000 američkih smrti od 327 miliona.

Ivermectin je nedavno pobedio na sudu u Južnoj Africi nakon dugotrajne pravne bitke. Ralph Lorigo sada je osvojio svoju treću presudu Vrhovnog suda države Njujork.

Tes Lavri je ušla u bitku “David protiv Golijata”. Ona je nezavisni istraživački konsultant SZO-a, a njen rad se dosledno koristio za podupiranje smernica međunarodne kliničke prakse. Drugim rečima, bila je jedan od naučnika na kojima SZO zasnovao svoje preporuke.

Osnovala je neprofitnu organizaciju za promovisanje svetskog odobravanja i usvajanja Ivermectina za COVID-19.
Mi kao ljudska bića dugujemo sebi da podržimo trud svih boraca za istinom. Dugujemo to budućim generacijama kojima je potrebna medicinska istina, a ne korupcija, za vođenje naše politike javnog zdravstva. Dugujemo to principu osnovnih ljudskih prava.

https://www.thedesertreview.com/opinion/letters_to_editor/big-pharma-uses-big-tobaccos-strategy-to-defeat-ivermectin/article_fc17022e-9ba6-11eb-8c7b-633764c1bf9e.html

Nulta Tačka/TheDesertReview