Sve vesti Svet

IZBORI U AMERICI NISU NAMEŠTENI?! POLICIJA U AUTOMOBILU PRONAŠLA ČOVEKA BEZ SVESTI SA 300 NEOTVORENIH GLASAČKIH LISTIĆA

Pisao Elena Vuk

Podsetnik: Na javnim servisima SAD-a su izjavili, na izborima nema lažnih birača, ni prevara. Hvala na pažnji.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Pre par dana, Kalifornijski muškarac otkriven je kako spava u svom automobilu na parkingu prodavnice 7-Eleven u Torrance-u sa drogom, gotovinom i nekoliko vozačkih dozvola, preneo je ABC7.

U automobilu je bilo još oko 300 neotvorenih glasačkih listića.

To je zanimljiva slika, zar ne?

Sumnjivo je imati 300 glasačkih listića u svom automobilu. Posedovanje glasačkih listića I nekoliko falsifikovanih dozvola jasno utvrđuje nameru da se izvrši prevara birača.

“Sinoć su policajci odgovorili na muškog subjekta koji se onesvestio u vozilu na parkingu 7-11“, napisala je Uprava policije Torens na svom Fejsbuku profilu.

„Policajci su saznali da je on prestupnik i kod njega su pronašli tablete Xanax-a. Policajci su nastavili istragu i otkrili napunjeno vatreno oružje, metamfetamin, hiljade komada pošte, vagu i više vozačkih dozvola CA i kreditne kartice na imena drugih pojedinaca.

Osumnjičeni je uhapšen zbog brojnih optužbi za oružje, narkotike i falsifikovanje.

Matičar okruga Los Anđeles, izjavio je: „Ništa ne ukazuje da je ovo bilo povezano sa izborima.“

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Nulta Tačka/ZeroHedge