Sve vesti Svet

IZGLEDA DA JE TRAMP BIO U PRAVU! Njegove tvrdnje se obistinjuju

IZGLEDA DA JE TRAMP BIO U PRAVU! Njegove tvrdnje se obistinjuju

Govoreći putem satelitske veze sa svog Bedminister-a, bivši predsednik Tramp podsetio je kako je bio napadan zbog izjave da je HIDROKSIHLOROKIN lek za KOVID 19, da je virus procirio iz laboratorije Vuhan, i da je laptop Hantera Bajdena bio stvaran.

”Bili smo u pravu. Slušajte ovo: Hidroksihlorokin radi. Virus je došao iz kineske laboratorije, jednostavno je tako. Laptop Hantera Bajdena postoji. Rekli su da je u to umešana Rusija, Rusija, Rusija”, rekao je predsednik Tramp.

EVROPSKA AGENCIJA ZA LEKOVE (EMA): Vakcine Astra Zeneke ne treba davati starijima od 60 godina

Tramp je tokom prošlog proleća reklamirao hidroksi – koji se ranije koristio kao lek protiv malarije, i čak ga je uzimao iz predostrožnosti. Zbog toga je osuđen, a medicinari su rekli da nema dokaza da je lečenje tim lekom pomoglo u KOVID 19.

Ali, preliminarno istraživanje objavljeno ranije ove nedelje pokazalo je da hidroksilorokin može povećati stopu preživljavanja kod ozbiljno obolelih pacijenata sa koronavirusom za 200 % .

Tramp već dugo tvrdi da je KOVID možda procurio sa Instituta za virusologiju Vuhan. Bio je odbačen kao nadrilekar zbog te teorije tokom prošle godine. Ona se sada shvata daleko ozbiljnije, iako nije utvrđen konačan dokaz odakle potiče.