Sve vesti Svet

IZJAVA KOJA RUŠI LAŽ! VLADA AMERIKE I MODERNA SU ZAJEDNIČKI RADILI NA mRNA VAKCINI MNOGO PRE PANDEMIJE (VIDEO)

Pisao Elena Vuk

Američki politički komentator Glenn Beck pridružio se Tucker Carlson-u u sredu kako bi dao izjavu u emisiju o partnerstvu između Moderne i Vlade Sjedinjenih Država na razvoju mRNA vakcine protiv koronavirusa, mesecima pre proglašenog početka pandemije Covid-19.

Beck je započeo emisiju podsetivši mnoge gledaoce. Istraživanje o poboljšanju funkcije sprovedeno na Institutu za virusologiju u Vuhanu dogodilo se čak i ranije nego što su mnogi ranije pretpostavljali, a eksperimentiranje se odvijalo pod nadzorom dr. Faučija i Agencije Sjedinjenih Država za međunarodni razvoj ( USAID) još u novembru 2015.

Istraživanje na dobitku funkcije je naučni proces koji uključuje uzimanje virusa koji su ranije mogli uticati samo na određene populacije životinja i namernu njihovu modifikaciju da zaraze ljude.

Takođe je napomenuo da je objavljen rad pokazao da su navedene tvrdnje istinite, odbacujući sve navode da je takva tvrdnja teorija zavere i dokazujući da je dr. Fauči u prošlosti lagao o svom znanju o toj temi.

To nas je dovelo do ovog saznanja, istog meseca i godine, novembra 2015., kada je Moderna ušla u partnerstvo sa vladom Sjedinjenih Država u okviru Nacionalnog instituta za alergije i infektivne bolesti (NIAID) za stvaranje mRNA vakcine protiv koronavirusa.

Glenn Beck je zatim raspravljao o dokumentu Moderne od preko 500 stranica koji je ukazao na privatni sporazum na stranici 104 rekavši „kandidati za vakcinu protiv mRNA koronavirusa razvijeni i u zajedničkom vlasništvu NIAID-a i Moderne“.

 

Ovaj politički komentator takođe tvrdi da je, prema dokumentu koji je prokrijumčarila Kina, došlo do velikih izbijanja “simptoma sličnih koronavirusu” u zemlji oko oktobra 2019., samo nekoliko meseci pre globalno proglašene pandemije Covid-19. Zatim je naglasio da je to bilo samo nekoliko meseci pre Januara 2020., istog meseca kada su zvaničnici poput dr. Faučija, dr. Barica i drugih počeli da blate svakoga ko je pomenuo teoriju o curenju iz laboratoriju kao ‘”Rasista, “Teoretičar Zavere” i drugi termini koji se koriste da bi nekog vređali.

„Ovo su dokumenti koji dokazuju, mislim, bilo kakve razumne sumnje, da se ovde dešava nešto veoma, veoma pogrešno“, banalno je zaključio Beck. “Modernu su svi javno uvek iznova odbijali za bilo kakvu vrstu istraživanja vakcine, a sada se ovaj test radi na našoj deci.”

Nulta Tačka/BigLeaguePolitics