Sve vesti Svet

Iznenada preminula glumica i manekenka u 32. godini

Iznenada preminula glumica i manekenka u 32. godini

Zdrava i mlada glumica i manekenka Šarlbi Din, zvezda filma “Trougao tuge”, ovogodišnjeg dobitnika Zlatne palme, umrla je iznenada u Njujorku, javila je njena portparolka potvrdivši informacije specijalizovanih medija.

Prema pisanjima stranih medija 32-godišnja glumica umrla od Sindroma iznenadne smrti kod mladih i tom „dijagnozom“ se struka zadovoljava da ne bi tražila pravi uzrok. Osim toga, drugih informacija nema.

U filmu „Trougao tuge“ švedskog reditelja Rubena Estlunda, Din glumi Jaju, top modela i influenserku zaokupljenu svojim imidžom i karijerom, kojoj se ponudi luksuzno krstarenje sa dečkom takođe manekenom. Za ovo satirično delo je reditelj dobio drugu „Zlatnu palmu“ na 75. Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu, a film je ocenjen kao najzabavniji u kanskoj konkurenciji.

Bajden tuguje za Gorbačovim- Bio je izvanredan lider

Šarlbi Din je rođena 5. februara 1990. u Kejptaunu u Južnoj Africi i počela je da radi kao manekenka sa šest godina, a zatim i da glumi od svoje 20-te godine u dva južnoafrička filma „Spud“ 2010. godine i kasnije „Spud 2“ 2013, sa Džonom Klisom.

Igrala je i u američkom horor filmu iz 2017. godine „Don’t Sleep“ (Ne spavaj), a naredne godine u filmu „Inetrvju sa Bogom“ (An Interwiev with God).

Nulta Tačka/Mediji