Sve vesti Svet

Iznenadna smrt, opet!? Sudija pao i umro u toku fudbalske utakmice (VIDEO)

Iznenadna smrt, opet!? Sudija pao i umro u toku fudbalske utakmice (VIDEO)

Izgleda da su se zle godine nadvile nad čovečanstvo, jer su sve češće ovakve i slične situacije, gde mladi i zdravi ljudi padaju kao pokošeni i umiru. Takav je i slučaj iz Malezije.

Fudbalski sudija u Kajangu u Maleziji kolabirao je i preminuo tokom utakmice u ponedeljak, prenosi Malaj mejl. Policijska uprava Kajang (IPD) primila je hitni poziv u 16:17h u vezi sa pacijentom u 50-im godinama, koji je u teškom stanju. Na žalost ekipa hitne medicinske pomoći, mogla je da konstatuje samo smrt koja se dogodila na licu mesta.

Šef policije u Kajangu Mohd Zaid Hassan rekao je da su primili uznemirujući poziv o čoveku koji je izgubio svest tokom fudbalske utakmice. Šef policije je rekao:

Preliminarnim uviđajem na licu mesta je utvrđeno da je žrtva sudija na fudbalskom meču, koji se srušio na sredini terena posle 19 minuta utakmice. Hitna pomoć koja je stigla na lice mesta konstatovala je njegovu smrt.

Hasan je dodao da je telo sudije poslato u bolnicu Kajang na obdukciju i rekao da je slučaj klasifikovan kao iznenadna smrt.

U Maleziji, 79% stanovništva je potpuno vakcinisano, a 81% je primilo najmanje jednu dozu prema vladinim podacima.

Snimak incidenta:

Nulta Tačka/InternetMediji