Sve vesti Svet

Još jedan čovek Borisa Džonsona suspendovan zbog perverzija! Pijan spopadao i pipkao muškarce na žurci

Još jedan čovek Borisa Džonsona suspendovan zbog perverzija! Pijan spopadao i pipkao muškarce na žurci

Zbog toga što je spopadao kolege u pijanom stanju, suspendovala ga je i konzervativna partija.

Vladu britanskog premijera Borisa DŽonsona bavi se još jednim skandalom nakon što je jedan od funkcionera stranke podneo ostavku na funkciju, a zatim ga je Konzervativna partija suspendovala zbog incidenta koji je izazvao u pijanom stanju u kojem je navodno spopadao kolege i pipao dvojicu muškaraca na jednom događaju.

Kris Pinčer, čija je uloga bila da održava disciplinu među torijevskim članovima parlamenta, podneo je ostavku u pismu koje je uputio juče Borisu Džonsonu, preneo je AP.

George Bryan Petition Nov 5 | Christopher Pincher | Flickr

Previše sam popio u sredu uveče, naveo je Pinčer u pismu i dodao da je postideo sam sebe i druge ljude, što je poslednje što je želeo da uradi i da se zbog toga izvinjava Džonsonu i onima kojih se to tiče.

Ali, on je u svom pismu kazao da će i dalje biti konzervativni poslanik i da će nastaviti da podržava Džonsona iz zadnjih klupa parlamenta.

To je izazvalo bes opozicije, pa čak i pojedinih poslanika Konzervativne stranke.

Proganjaju ga i posle smrti! Tviter zabranio nalog Zelenko Freedom Fondacije

Džonson se prvo odupirao pozivima da suspenduje Pinčera iz stranke da bi popustio pritiscima večeras nakon što je uložena zvanična žalba nezavisnom istražnom telu.

Portparolka Konzervativne stranke rekla je da se Džonson složio da Pinčer treba da bude suspendovan, što znači da ne može da sedi u parlamentu među Torijevcima.

NultaTačka