Sve vesti Svet

JOŠ JEDNA “ZAŠTITA” PROTIV VIRUSA pomogla u širenju?!

Dokument koji je juče objavio ”Politiko”, sugeriše da su perspeks ekrani instalirani da zaustave prenos Kovid-a zapravo povećali njegovo širenje.

Još nakon prvog zatvaranja u Velikoj Britaniji, vlada je preduzećima, restoranima i školama uputila jasne instrukcije kao uslov za ponovno otvaranje, plan za suzbijanje širenja koronavirusa u zatvorenim prostorima.

NULTA TAČKA NA TELEGRAMU! PRONAĐITE NAS TAMO GDE NEMA CENZURE! BUDITE DEO SLOBODNE BUDUĆNOSTI

Svima već poznati ”štitnici” za širenje koronavirusa koji su napravljeni od prozirne plastike i za koje su date ogromne svote novca, sada, prema ministrima vlade za javno zdravlje, ti perspeks ekrani, ”verovatno neće imati nikakve koristi u pogledu sprečavanja prenosa”, kako se navodi u izveštaju.

”Problemi uključuju njihovo nepravilno postavljanje, s mogućnošću da zapravo povećaju rizik od prenosa blokirajući protok vazduha. Stoga, ministri za javno zdravlje imaju jasne smernice da ove ”štitnike” treba ukinuti”, izveštava Politiko – američka medijska kompanija.

Uprkos izveštaju, vladini ministri negiraju takav plan za promenu saveta o instaliranju paravana u preduzećima.

U VREME NAJVEĆE CENZURE MEDIJA IKADA VAŠA ULOGA JE VIŠE NEGO ZNAČAJNA! ZATO PODELITE OVAJ ČLANAK SA LJUDIMA KOJE ĆE MOŽDA OVA VEST ZAINTERESOVATI.

O uredniku

Milica Đorović