Sve vesti Svet

Jutjub suspendovao poznatog DOKTORA nakon što je prikazao nuspojave VAKCINE

Jutjub suspendovao poznatog DOKTORA nakon što je prikazao nuspojave VAKCINE

Jutjub je blokirao renomiranog lekara dr Dru Pinskog da strimuje uživo na svojoj platformi nakon što je pokazao povredu oka u vezi sa vakcinom koju je zadobio nakon što je dobio eksperimentalnu vakcinu protiv Covid-a.

Pinski je razotkrio cenzuru putem Tvitera u ponedeljak, rekavši da je dobio „još jedno“ upozorenje na svom kanalu „jer sam pokazao neobrađenu sliku svog oka nakon moje vakcine J&J“.

Snimak ekrana pokazuje da je kompanija odbila njegovu žalbu na potez YouTube-a.

„Čak sam rekao ’CDC navodi da su vakcine protiv COVID-19 bezbedne i efikasne.’ Zar lekarima nije dozvoljeno više da razgovaraju o medicini?“ pitao je Pinski na Tviteru.

Pinski je dodao da će ga suspenzija sprečiti da u sredu nastavi striming uživo sa izumiteljem mRNA tehnologije dr Robertom Maloneom.

„Oni ne razumeju da cenzura samo hrani teorije zavere“, upozorio je Pinski. „Sada će hiljade misliti da IT ‘prikriva’ tajnu, umesto da nam dozvoljava da pobijamo dezinformacije istinom”.

Dr Dru je podstakao fanove da gledaju njegovu emisiju na drugim platformama za striming, rekavši: „Ponovo smo u zatvoru na Youtube-u zbog ovog posta prošle nedelje. Diskusija između doktora nije dozvoljena. Želimo da ove nedelje isprobate drugu platformu“.

Nakon toga u utorak, Pinski je objasnio da je njegov tim uložio žalbu na blokadu na njegovom kanalu – da bi u utorak ujutro dobio još jednu zabranu.

„Kako mogu da opovrgnem dezinformacije ako ne mogu ni da pričam o dezinformacijama?“ Dr Dru je upitao.

„Ne možemo doći do ljudi koji vrebaju u senci tako što ćemo isključiti svetla. Oni vide zataškavanje i zamišljaju da postoji veći zločin“, tvitovao je on, dodajući: „@YouTube tera svoje gledaoce pravo u naručje teoretičara zavere“.

Evo segmenta emisije dr Drua koji mu je doneo blokadu na Jutjubu, gde se priseća da je imao „reakciju na vakcinu“ i kaže da je njegov sin takođe pretrpeo „strašnu“ reakciju:

Nulta Tačka/InfoWars