Sve vesti Svet

Kadirov poručio predsedniku Ukrajine: Zelenski vrati se dok žvaćeš kravatu

Kadirov poručio predsedniku Ukrajine: Zelenski vrati se dok žvaćeš kravatu

Lider Čečenije Ramzan Kadirov obratio se Zelenskom na svom Telegram kanalu.

„Vladimir Zelenski je pobegao iz Ukrajine! Toliko brzo da niko nije uspeo ni da primeti njegove svetlucave štiklice. Kao rezultat toga, administracija predsednika Ukrajine je na gubitku, a poslanici Rade na gubitku. Niko ne zna u kojoj zemlji se Zelenski pritajio. Bar ostavite poštansku adresu. Ali ni on ne postoji“.

„Vladimire, vrati se! Gde je nestao patriotizam, sva ta okretnost, zapaljivi govori? Od početka sam znao da ćeš pobeći, ali si mogao da se lepo obratiš pred svojim narodom, doduše sa veoma lošom predstavom. Mada se ni kao glumac nisi istakao posebnim talentom“.

„Pa ipak, nije kasno da sačuvamo obraz i pokušamo da dostojanstveno koračamo putem. Ne nameštaj ljudima. Vrati se, Vladimire! Da li zaista želiš da izabereš Sakašvilijev put i da ostatak vremena provedeš jureći okolo dok žvaćeš kravatu iz straha? Nije najbolja opcija“…

Izveštaj Europola o pedofilima: Sadističko iživljavanje i na bebama

„Ima još vremena da se vratiš u Kijev, prihvatiš zahteve Rusije i zatražimo oproštaj od stanovnika DNR, LNR i svih Ukrajinaca za bezakonje koje se tamo dešavalo poslednjih godina“.

„Ali, nemoj ni da se stidiš previše. Ne obraćam se predsedniku. Po zakonu, Viktor Janukovič ostaje takav za Ukrajinu. Evo ga, legitimni predsedniče, predaj vlast i nadu za sudbinu. Možda će tada ostati šanse da se bar delimično iskupiš za krivicu“.

Nulta Tačka/SrbinInfo