Srbija Sve vesti

Kako je o vakcini govorio nedavno IZNENADA preminuli urednik lista NOVA: “Okupimo se oko VAKCINE ne ZASTAVE”

Kako je o vakcini govorio nedavno IZNENADA preminuli urednik lista NOVA: "Okupimo se oko VAKCINE ne ZASTAVE"

Nedavno, kako su mediji u Srbiji preneli, “misteriozno” ili “iznenada” preminuli glavni urednik lista NOVA, Stojan Drčelić bio je pobordnik vakcina protiv COVID-a i ujedno i promoter eksperimentalne vakcinacije kroz tekstove koji su se objavljivali u tom listu ali kako se može videti i u svojim kolumnama.

Iznenada preminuli Stojan (59) je u tekstu koji se pojavio na društvenim mrežama pozvao građane Srbije da se okupe oko vakcine i imunizacije, ne oko zastave.

On je prošle godine u Septembru kada je i izašla njegova kolumna koju su preneli portali NOVA S i N1 krstio svoj tekst sa naslovom: “STOJAN DRČELIĆ PIŠE: Okupimo se oko vakcine, a ne zastave”

Drčelić je u veoma kratkoj neinspirativnoj kolumni uspeo da prikaže svoju vezanost za imunizaciju koja je jača od veze sa nacionalnošću napisavši da narod treba da se pozove na jedinstvo i da se umesto pod zastavom okupi oko vakcine i iumunizacije te tako iskažu ljubav prema otadžbini.

“Vučićeva posla: kad ne može da se suoči sa problemom sadašnjice, da pozove narod na pravo jedinstvo, da se umesto pod zastavom okupimo oko vakcine i imunizacijom iskažemo najveću moguću ljubav prema otadžbini, on obećava da će da brine o Srbima na Cetinju, u Vankuveru, Beču i Banjaluci. Drago mi je zbog njih, kad ih sve zaštiti, valjda ćemo na red doći i mi, građani Srbije”- napisao je Stojan

O ovome je ZABRANJENO pričati- Stručnjak rasturio KLIMATSKU AGENDU

On se nije tu zaustavio već je dalje kroz svoj tekst, danas iznenada preminuli Stojan širio dozu panike možda čak i goru od samog Vučića i to kritikujući Vučića:

“Nije mislio na zdravlje stanovništva u Srbiji, sve naše ljude i svu našu decu, sve nevakcinisane i prepuštene neznanju i neodlučnosti korumpiranog Kriznog štaba i ludačkoj antivakcinalnoj kampanji. Nije naravno mislio ni na svoju odgovornost za nečinjenje i slanje brojnih kontradiktornih i sluđujućih poruka oko opakog virusa, užasavajućih brojki i činjenice da nam groblja postaju tesna, a gubici veći od ratnih.” – dodao je tada glavni urednik lista Nova bez da mu pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova pokucaju na vrata.

Njegova misteriozna ili izenandna smrt verovtno će ostati upamćena samo kao iznenadna, bez da se zna šta je pravi uzrok smrti da li produženi kovid, vakcina, afrička šljiva ili neka druga bolest ili medikament ili možda strah ili ipak možda Bog.

NultaTačka