Sve vesti Svet

KAKO JE PROŠLE GODINE SRBIJA REKLA ,,NE” ZAKLJUČAVANJU! BORBA ZA SLOBODU NIJE GOTOVA ALI BITKU SMO DOBILI! Nova kolumna Marija Bojića

Svedoci smo brutalne histerije i najavljivanja najgoreg ugrožavanja ljudskih prava koja se dešavaju širom sveta i u komšiluku, u Hrvatskoj gde krizni štab najavljuje potpunu diskriminaciju građana koji ne žele da se vakcinišu.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

U onom raspalom Tadžikistanu zvanično su uveli obaveznu vakcinaciju bez obzira na to što im 70% granice drže Talibani koji će ih vakcinisati olovom.

Australija ko Australija, tamo zaključavaju danas i kengure na jednog obolelog ali naša Srbija je prošle godine prva rekla NE i od tada nismo imali zaključavanja, da se to nije desilo, imali bi Kineski scenario, sa trakama polepljenim po vratima i ulazima u naše domove.

Prošle godine smo dozvolili da penzioneri poput vampira u 3 ujutru idu u prodavnice, da ne smeju da izađu iz svojih domova, da nam vlast sa kriznim štabom preti i nagoveštava našu smrt putem sms-a i onda je prekipelo. Sponatno, prekipelo.

Zarad minimalne slobode kretanja jer su nam posle toga u nekoliko navrata zatvarali kafane, stadione mnogi su se nagutali suzavca i batina od policije koja je u toku i nakon protesta hapsila, prebijala i ucenjivala građane.

Vraćamo se ponovo na današnjicu u kojoj su stadioni puni publike, eno ih oni incestoidni englezi smrde jedni drugima za vrat na teniskom turniru dok sa druge strane publika na evropskom prvenstvu u fudbalu skače po glavi, ko sardine a ipak za to vreme igrači, fudbaleri izlaze iz tunela na travu odvojeni kako bi izbegli zastrašujuću zarazu.

Spontani protest i (ne)kontrolisano nasilje | Politika | DW | 15.07.2020

Delte, Lambade da lambade nisu prihvaćene u narodu i vlast to zna, građanima je ugašeno interesovanje da ne kažem histerija ali bez obzira na to imamo priliku da svakog dana vidimo polupane polu-stručnjake koji moraju da ispoštuju dogovore, obećanja, nešto moraju da ispoštuju čim su već počeli da svaljuju krivicu na ljude a Delta i Lambada nije ni počela da se širi, neće još, mora da prođe Exit, valjda će ispoštovati i Guču.

Krizni štab na čelu sa tim Heklerima, Konovima, nišlijskim kočijašima, političarima, analitičarima, novinarima, nastavlja da seje strah kod naroda najavljujući klasično košenje naroda od strane delte i vakcinu kao jedini lek i to bi bilo u redu, navikli smo mi već na njihovo širenje panike, laži i straha i navikli smo da je vakcina jedini način kako oni kažu da se pobedi pošast koju očigleno niko ne može da pobedi ni američkim vakcinama a ne kineskom robom. Smešno.

U duhu prošlogodišnjih protesta koji su doveli do delimičnog oslobođenja od globalističkih agendi, ali imamo kao narod još mnogo da radimo da bi se potpuno oslobodili oni kao da su napravili tajming kada će da počnu da do kraja živaca dovode ovaj narod spominjujući obaveznu vakcinaciju, diskriminaciju građana po toj osnovi. Počeli su da prete, mada nikada nisu ni stali, počeli su da bombarduju ali ne ide, nikako ne ide, stalo je, nisu poslušali moj savet a savet je bio strpljenje, oni ga nemaju, nisu ga nikada ni imali, interesovanje publike prolazi.

СПОНТАНИ ПРОТЕСТИ - Branko Dragaš

Druga sezona pod nazivom Delta nije ni počela a već se najavljuje Lambda ali zaključavanja biti neće, kao što neće biti obaveze i diskriminacije građana po pitanju vakcinacije. Znate kako znam to?

Znam to jer poznajem ovaj narod, jer sam za razliku od njih svaki dan na ulici, jer u mojoj zgradi i bloku pričam sa svojim komšijama, jer mi je profesionalna deformacija praćenje pulsa javnog mnjenja, jer dok ovo kucam a sedim u kafani, sedim sa gazdom fast fooda koji je spreman na sve a da ne bude ucenjen, jer komšija koji je glasao za Vučića kaže da je spreman da ide do kraja ako je to potrebno, jer je moja porodica svesna a ona mi je najbitnija da ako bude trebalo, tata ide tamo gde je i njemu išao tata i tatin tata, i tatin deda. 

Znaju to i oni i zato se ne plašim budućnosti, sa nestrpljenjem je čekam.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”