Srbija Sve vesti

Kako je u podkastu MARIO ZNA najavljena SMRT KRALJICE ELIZABETE i to pre 6 meseci (VIDEO)

Kako je u podkastu MARIO ZNA najavljena SMRT KRALJICE ELIZABETE i to pre 6 meseci (VIDEO)

Poznato je javnosti da se u podkastu Mario ZNA redovno otkrivaju informacije koje ne odgovaraju niti današnjem režimu u Srbiji niti globalnom režimu sa sedištem u Davosu a neretko se desi i da se u razgovoru sa gostima predvide mnoga dešavanja pa i do godinu dana unapred.

Nakon što su vlasti Velike Britanije juče zvanično objavili vest da je preminula Kraljica Elizabeta II 90% medija se fokusiralo na tu skoro pa beznačajnu temu danas te samo pišu o tome ko je bila Kraljica skrivajući činjenice iz njenog života i hvaleći je poput svetice.

Zašto beznačajna tema? Jednostavno zato što se o smrti kraljice pričalo u podkastu Mario ZNA pre pola godine pa i duže a sve nakon njene vakcinacije protiv COVID-a i zaustavljanju njenog javnog pojavljivanja.

Kako možete da posvedočite u videu Mario ZNA i Predrag Petković su u epizodi koja je snimljena pre skoro pola godine diskutovali o smrti kraljice Elizabete nagoveštavajući da ona odavno nije među živima ali da se zbog panike i haosa radi na planu pripremanja stanovništva pričama kako je bolesna i kako se slabo kreće.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mario Bojić (@mariozna_official)

Veštački izazvan virus, veštački izazvane klimatske “katastrofe”, veštači izazvana energetska kriza o svemu tome godinama se priča i najavljuje se u podkastu Mario ZNA a najnovije informacije koje su potrebne narodu kako bi znali šta se sprema i gde se danas nalazimo saznaćete danas u najnovijoj epizodi podkasta u kojoj gostuje eto, “slučajnost” Predrag Petković.

NultaTačka/Youtube