Sve vesti Svet

Kamera uhvatila Bajdenovu -puškicu-! Spremljena pitanja i odgovori za novinare jer nije u mogućnosti da kontroliše misli

Kamera uhvatila Bajdenovu -puškicu-! Spremljena pitanja i odgovori za novinare jer nije u mogućnosti da kontroliše misli

Predsednik Amerike, Džozef Bajden ne posustaje kada je reč o problematičnim izjavama i retorici koja za cilj nema mir već sasvim suprotvno ima širenje konflikta iz Ukrajine na ceo svet.

Čak i Američki mediji komentarišu njegove novije izjave kao problematične i razmatraju da li je Bajden uopšte sposoban da govori sam i da govori u ime amerikanaca.

Bajden je prvi kako kažu iz Bele Kuće “gaf” napravio u Varšavi kada je američkim vojnicima rekao da će uskoro videti kako stvari zaista izgledaju u Ukrajini i time direktno ugrozio već ugrožene diplomatske odnose zapada i Rusije da bi posle toga pozvao na promenu režima u Rusiji i smenu Vladimira Putina što je još jedna u nizu skandaloznih izjava i direktno mešanje u unutrašnju politiku jedne zemlje.

Bela Kuća je pokušala da opere svog predsednika sa izjavama ali Bajden je ponovio u najnovijem obraćanju da se ne povlači ono što je rekao no zaboravni i zbunjeni predsednik SAD-a je dobio i puškicu na kojoj mu je tim savetnika ostavio odgovore na moguća pitanja.

Kako se može videti na fotografiji, Bajden je dobio pitanja i odgovore na pitanja vezana za poziv na promenu režima. Ostale “puškice” nisu vidiljive ali može se pretpostaviti da njegovi nastupi ne mogu da prođu bez pomoći jer zaista Bajden ne može sam da nastavi niti da sastavi par rečenica bez da uvuče ceo svet u nuklearni rat.

1. Ako niste pozvali na promenu režima, na šta ste mislili? Možete li objasniti?

Odgovor: ▪Izražavao sam moralnu netrpeljivost koju osećam prema postupcima ove osobe

▪Nisam mislio na promenu politike

2. Makron je rekao da nebi koristio vaš rečnik kada je reč o Rusiji i Putinu. Da li ovo predstavlja pretnju jedinstvu NATO-a?

▪Ne, NATO je jedinstveniji nego ikada.

NultaTačka