Sve vesti Svet

KANADSKI VLASNICI PREDUZEĆA SE BORE PROTIV NOVIH KORONA BLOKADA ( VIDEO)

KANADSKI VLASNICI PREDUZEĆA SE BORE PROTIV NOVIH KORONA BLOKADA ( VIDEO)
Pisao Elena Vuk

Kanadski vlasnici restorana snimljeni su kako odvraćaju službenike države koji su ove nedelje poslati da pokušaju da zatvore njihove lokale.

U stvari, ista ekipa vladinih birokrata se pojavljuje na oba videa.

U jednom restoranu u Ontariju u Kanadi snimljen je zdravstveni službenik kako vlasniku preduzeća govori „trenutno nije dozvoljeno otvaranje restorana. Mi smo pod pokrajinskim zaključavanjem.”

Žena, verovatno vlasnica, rekla je vladinom radniku da je njen posao na suverenoj zemlji i da nije pod pokrajinskom jurisdikcijom.

Maskirani izvršioci zaključavanja zapretili su vlasnici „optužbom“ ako ne zatvorili lokal.

Kako je ljuti vlasnik preduzeća tvrdio da vlada nema jurisdikciju kada se bavi ljudima iz prve nacije, javio se još jedan izvršilac karantina.

„Rečeno vam je da je ovo zaključavanje i da ne bi trebalo da budete otvoreni“, rekao je drugi birokrata.

Kada su službenici za zdravstvo i rad odlučili da napuste zgradu, ispitana žena ih je pratila i podelila sa njima deo svog razmišljanja.

Mušterije su se takođe javile, rekavši vladinim radnicima i policajcima da se ponašaju kao „nacisti“ i dodajući: „Pozdravite Trudoa za mene“.

Žena koja je vodila mesto rekla je: „Vi ste užasni, napadate svoje građane. Zašto ne odete da živite u komunističkoj Kini.”

Kada joj se jedan od državnih službenika za zatvaranje nasmejao, vlasnik preduzeća je povikao: „Muka ti je da se smeješ tome dok pokušavaš da oduzmeš ljudima sredstva za život. Od*ebi i ne vraćaj se! Ne vrti ni glavom na mene, je*eni smeđokošuljaš!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Benny Johnson (@bennyjohnson)

Ista ekipa vladinih nasilnika dobila je i uši od vlasnika Athena's Diner-a u Ontariju.

Na snimku se vidi kako vlasnik govori svojim privrženicima da ne sledi politiku pandemije premijera Daga Forda jer nastavlja da laže ljude.

„Nisam želeo da živim u Kini“, rekao je čovek zvaničnicima. „Ako želim da živim u Kini, otići ću u Kinu. Vi ste uništili ovo mesto.”

Žena koja radi za Ministarstvo rada pokušala je ironično da kaže vlasniku da njegovo poslovanje mora biti ugašeno u ime zdravlja i bezbednosti radnika.

Neupućene vladine manekenke očigledno ne shvataju koliko je plata neophodna za zdravlje i bezbednost radnika.

„Ova zemlja je uništena, a vi u tome učestvujete“, rekao je vlasnik maskiranim ljubiteljima nametnutih mera. „Znam da su vaši šefovi ti koji to uništavaju, ali vi momci učestvujete u tome.”

Ista žena sa prvog snimka ponovo je zapretila vlasniku preduzeća „optužbom“ ako ne zatvori lokal.

Uznemireni kanadski preduzetnik je odgovorio: „Uradite šta god morate. Ne plašim se.”

Prema CBC, građani Ontarija ne mogu da idu u barove ili restorane, zajedno sa nizom drugih preteranih mera.

Dok ih vlada sprečava da ugoste mušterije u zatvorenom prostoru, gostionicama je „dozvoljeno“ da se registruju kod države kako bi dobili dozvolu da imaju popločani prostor na svojim trotoarima.

Odvratno prekoračenje vlade dokumentovano je širom sveta dok globalizam prelazi iz „teorije zavere“ u realnost koja se priznaje.

Nulta Tačka/InfoWars