Sve vesti Svet

KARMA ILI VAKCINA?! DOKTOR KOJI JE PRIČAO KAKO NEĆE PLAKATI NA SAHRANAMA ONIH KOJI SE NISU VAKCINISALI UMRO U SNU SAMO DVE NEDELJE NAKON TREĆE DOZE VAKCINE PROTIV COVID-a

Ovakvih naslova će po svemu sudeći biti sve više. Izgleda da su se “stručnjaci” precenili kada je u pitanju efikasnost bocke, a potcenili je kada je u pitanju broj neželjenih pojava.

Istaknuti kardiolog iz Nju Brunsvika, star samo 52. godine, iznenada je preminuo u snu samo dve nedelje nakon što je dobio treću dozu injekcije protiv Covid-a.

Tokom leta dr Sohrab Lutchmedial napao je „sebične“ ljude koji su odlučili da ne prime bocku protiv Covid-a.

„Za one koji neće dobiti injekciju iz sebičnih razloga – šta god – neću plakati na njihovoj sahrani“, rekao je dr Lutchmedial u tvitu iz jula 2021. godine.

KARMA ILI VAKCINA?! DOKTOR KOJI JE PRIČAO KAKO NEĆE PLAKATI NA SAHRANAMA ONIH KOJI SE NISU VAKCINISALI UMRO U SNU SAMO DVE NEDELJE NAKON TREĆE DOZE VAKCINE PROTIV COVID-a

Doktor je neočekivano preminuo 8. novembra – samo dve nedelje nakon što je dobio svoju treću dozu 24. oktobra, a da je dozu dobio baš taj dan, potvrđeno je iz objave sa Fejsbuka.

Prema kanadskim medijima, prijatelji, porodica i kolege dr Lutchmediala su u šoku zbog njegove iznenadne smrti.

CBC News je izvestio:

Istaknuti kardiolog iz Nju Brunsvika je preminuo, ostavljajući iza sebe veliku prazninu u sistemu i zajednici, kažu kolege.

Dr Sohrab Lutchmedial posvetio je više od 20 godina Centru za srce u Nju Branzviku i brizi o pacijentima koji boluju od srčanih oboljenja, navodi se u saopštenju osoblja Centra za srce Nju Brunsvik.

„Sa dubokom tugom izveštavamo o iznenadnoj i neočekivanoj smrti kolege, prijatelja, oca, partnera i čoveka inspirativnog duha“, navodi se u saopštenju.

Lučmedijal je preminuo u ponedeljak u snu u svom domu u Sent Džonu, rekao je Žan Fransoa Legare, šef kardiohirurgije u Centru za srce u Nju Branzviku. Imao je 52 godine.

Došlo je vreme kada morate da verujete samo sebi i Bogu, ukoliko želite da opstanete. Otvorite um i preuzmite svoje darove koji su vam dati ili budite poslušnici elite, rizikujući da budete deo statistike.

NultaTačka/TheGatewayPundit