Sve vesti Svet

KATAR NEĆE DOZVOLITI ONIMA KOJI NISU VAKCINISANI DA GLEDAJU SVETSKO PRVENSTVO U FUDBALU UŽIVO!

KATAR NEĆE DOZVOLITI ONIMA KOJI NISU VAKCINISANI DA GLEDAJU SVETSKO PRVENSTVO U FUDBALU UŽIVO!

Mala državica sa Bliskog istoka čini se da je dokazala svoju veličinu uvodeći diskriminatorna pravila za vreme pandemije prema svojim građanima no izgleda da je rešila da tu diskriminaciju proširi i na građane drugih zemalja. Katar neće dozvoliti onima koji nisu vakcinisani da gledaju svetsko prvenstvo u fudbalu.

NULTA TAČKA NA TELEGRAMU! PRONAĐITE NAS TAMO GDE NEMA CENZURE! BUDITE DEO SLOBODNE BUDUĆNOSTI

Navijačima na Svetskom kupu u Kataru naredne godine neće biti dozvoljen ulaz na stadion  ukoliko nisu vakcinisani protiv koronavirusa.

Bliskoistočna država pokušava trenutno radi da obezbedi više od milion doza navijačima koji nisu primili vakcinu u svojoj zemlji.

“Kada dođe datuma FIFA-inog prvenstva u Kataru 2022, većina zemlaja sveta vakcinisaće svoej građane”, rekao je unedelju državnim medijima šeik Halid bin Khalifa.

OTKRIVENI FINANSIJSKI PUTEVI KOJI POTVRĐUJU TVRDNJE “KO STOJI IZA VIRUSA”

“Zbog mogućnosti da neke zemlje neće ipak moći da vakcinišu svoje građane, Katar neće dopustiti navijačima ulazak na stadione bez potvrde o vakcinaciji protiv virusa.”

FIFA se još uvek nije oglasila povodom najava.

U VREME NAJVEĆE CENZURE MEDIJA IKADA VAŠA ULOGA JE VIŠE NEGO ZNAČAJNA! ZATO PODELITE OVAJ ČLANAK SA LJUDIMA KOJE ĆE MOŽDA OVA VEST ZAINTERESOVATI.