Srbija Sve vesti

KIKINDA: LEKARA PREBIO DEČAK (13) JER JE OVAJ HTEO DA MU UZME BRIS IZ NOSA! DETE SE BRANILO

KIKINDA: LEKARA PREBIO DEČAK (13) JER JE OVAJ HTEO DA MU UZME BRIS IZ NOSA! DETE SE BRANILO

Verovali ili ne doktora Olivera Stojakovića na radnom mestu u Dečjem dispanzeru Doma zdravlja u Kikindi pretukao je dečak od 13 godina.

Kako su mejnstrim mediji navikli da rade, ovog puta su kroz svoje tekstove pokušali da satanizuju maloletnika navodeći da je doktor eto pokušao da uzme bris iz nosa i da je dete nasrnulo na njega bez ikakvog razloga.

Incident se dogodio u četvrtak oko 18 sati zbog a kako kaže izvor za Nultu Tačku to se nije dogodilo onako kako su preneli mediji koji su doktora opisali kao žrtvu deteta.

“Čuli smo da je doktor bio izuzetno drzak prema dečaku koji nije želeo da mu se bris gura u nos, verovatno zato što mu ne prija ali doktor je insistirao”- počeo je dobro obavešten izvor

“Nismo mogli da vidimo šta se dešava ali mogli smo da čujemo da je došlo do svađe i čule su se psovke. Neki pacijenti su mogli da vide kroz vrata koja su delom bila otvorena ali mi nismo, no čuli smo da dečak nije želeo da mu se gura bris u nos i verovatno je tada došlo do fizičkog obračuna.”

Dečak je toliko bio uzrujan da niko nije mogao da ga smiri, tvrdi naš izvor koji potvrđuje da su se čuli udarci i jauci doktora.

Mejntrim mediji tvrde da je lekar zadobio nekoliko udaraca u predelu oka.

U kikindskoj policiji potvrdili su da im je prijavljen ovaj incident. Policija je izašla na lice mesta i utvrdila okolnostima događaja o čemu je obavestila Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu.

Da li je došlo do neprimerenog insistiranja doktora ili nečeg mnogo goreg, ostaje nam da saznamo od druge strane, strane dečaka i njegovih roditelja koji još uvek nisu davali izjave za medije. Ko zna šta se desilo iza zatvorenih vrata i zbog čega je dečak reagovao odbrambeno.

SUTRA U BUNKERU! NE PROPUSTITE! MARIO ZNA I VEDRAN ZAVIŠIĆ!