Sve vesti Svet

KINEZI NASTAVLJAJU DA PORIČU! Stručnjaci iz Vuhanske laboratorije negiraju da je došlo do curenja koronavirusa.

KINEZI NASTAVLJAJU DA PORIČU! Stručnjaci iz Vuhanske laboratorije negiraju da je došlo do curenja koronavirusa.

Stručnjaci sa Instituta za virusologiju Vuhan odbacili su teoriju da je KOVID 19 procurio iz njihove laboratorije, kao i podatke američke obaveštajne službe da su tri laboratorijska radnika obolela od simptoma koji se podudaraju sa KOVID 19, prema izveštaju kineskih državnih službenika.

Detalji izveštavanja prevazilaze spisak činjenica Stejt Departmenta, objavljen tokom poslednjih dana Trampove administracije, u kojem se navodi da je nekoliko istraživača ( u laboratoriji za proučavanje koronavirusa i drugih patogena) obolelo u jesen 2019. godine sa simptomima koronavirusa – COVID 19.

Vučićev savetnik i prijatelj Toni Bler agituje za diskriminaciju onih koji se nisu vakcinisali! Zvuči poznato?

Bivši zvaničnik američkog Stejt Departmenta Dejvid Ašer, koji je vodio radnu grupu za poreklo KOVID 19, izjavio na seminaru na Institutu Hadson da sumnja da su laboratorijski radnici bili zaraženi običnim gripom.

”Veoma sam skeptičan da bi se troje ljudi u izuzetno zaštićenim okolnostima u laboratoriji trećeg nivoa koji rade na koronavirusima razboleli od običnog gripa nakon kojeg su završili u bolnicu sa veoma lošim zdravstvenim stanjem.

Istraživači koji su se razboleli te nedelje, mogu bez ikakvih sumnji predstavljati prvu poznatu grupu slučajeva KOVID 19”, izjavio je Dejvid Ašer.

Laboratorija Vuhan je odbila da deli bilo kakve podatke, evidencije bezbednosti i laboratorijske zapise svojih opsežnih eksperimenata sa koronavirusima slepih miševa, sa kojima je sarađivala nevladina organizacija koju finansira SAD, EkoHelt alijansa.

Uprkos velikom broju vakcinisanih u MONGOLIJI novi porast obolelih!

Huang Janling, koja je radila na Istitutu za virusologiju Vuhan, bila je jedna od mnogih lekara, naučnika, aktivista i novinara koji su nestali tokom mogućeg zataškavanja cele ove priče od strane Komnističkog režima u Kini.

Tokom prvih nedelja epidemije, na kineskim društvenim mrežama kružile su glasine da je apsolvent Huang Janling, bila jedna od prvih osoba koja je zaražena ovim virusom. Kineski zvaničnici su ubrzo pristupili cenzuri tih izveštaja sa interneta.

Dakle, sada svi čekamo ispunjenje Bajdenovog naređenja koji će itekako potrajati, s tim da Kina pristane na potpunu saradnju i deljenju informacija koje su ključ ove istrage. Dokazi i samo dokazi.