Sve vesti Svet

KINEZI SE PERU, curenje virusa iz laboratorije opisuju kao lažnu teoriju

KINEZI SE PERU, curenje virusa iz laboratorije opisuju kao lažnu teoriju

Pekinška ambasada u SAD-u minirala je obnovljene pokušaje krivice Kine za pandemiju KOVID 19, upoređujući je s tim kako je administracija Džordža Buša iznosila lažne tvrdnje o oružju za masovno uništavanje Sadama Huseina.

Poreklo KOVID 19 predmet je naučnog istraživanja koje ne bi trebalo politizovati, tvitovao je portparol ambasade Liu Pengiu, dodajući: ”Kampanja za politizaciju studije porekla i blaćenje Kine ne razlikuje se od laži o Iraku koji je posedovao oružje za masovno uništenje ( OMU ) pre 12 godina”.

Diplomata se očigledno pozivao na ”teoriju curenja iz laboratorije”, hipotezu da patogen koji uzrokuje KOVID 19 nije nastao prirodno, već je proizvod produktivnih eksperimenata u laboratoriji za viruse u Vuhanu.

Bivši šef PENTAGONOVOG PROGRAMA ZA NLO: “Nepoznate letelice su nam gasile nuklearna postrojenja”

Ovu hipotezu o poreklu koronavirusa favorizovali su bivši američki predsednik Donald Tramp i njegova administracija.

Američka štampa neprijateljski raspoložena prema Trampu tretirala je u to vreme kao teoriju zavere, dok su kompanije u Silikonskoj dolini radili na tome da je iskorene iz američkih društvenih medija, označavajući je kao dezinformaciju.

Međutim, kako vreme prolazi, objavljivajući deo po deo, zapadni mediji objašnjavaju kako teorija o ”curenju iz laboratorije” zapravo izgleda verodostojno.

NE PROPUSTITE! POSLE OVOG VIDEA VUČIĆU ĆE PRORADITI ŠTITNA ŽLEZDA!

Prošle nedelje, Vol Strit žurnal objavio je članak u kojem tvrdi da genom virusa SARS-KOV-2 nosi jasne naznake da je KOVID proizveden u laboratoriji. ”Pristalice zoonotskog porekla moraju objasniti zašto je novi koronavirus, kada je mutirao ili se rekombinovao, odabrao svoju najmanje omiljenu kombinaciju gena”. u komentaru koji su napisali lekar Stiven Kvej i profesor fizike Ričard Mjuler.

Složenosti situacije dodaje činjenica da je istraživanje koronavirusa sprovedeno na Institutu za virusologiju Vuhan, finansirano novcem od strane američkih poreskih obveznika.

Nešto para je isfinansirano od strane Nacionalnog Instituta za alergije i zarazne bolesti (NIAID), na čijem je čelu dr.Entoni Fauči, najviši savetnik za epidemije kako Bajdenove administracije tako i bivšeg predsednika Trampa.

Faučija su u status nacionalnog heroja uzdigli isti oni mediji koji su naporno radili na tome da uguše priču teorije laboratorijskog curenja.

Poreklo KOVID 19 istražila je i Svetska zdravstvena organizacija koja je rekla da teorija curenja iz laboratorije nije podržana mnogim dokazima i da je prirodna evolucija više verovatnija.