Sve vesti Svet

Klaus Švab i direktor Fajzera Albert Bourla u Davosu: Obojica smo meta antivaksera i teoretičara zavere (VIDEO)

Klaus Švab i direktor Fajzera Albert Bourla u Davosu: Obojica smo meta antivaksera i teoretičara zavere (VIDEO)

U Davosu uveliko traje skup globalista i njihovih pijuna na Svetskom Ekonomskom Forumu koji se održava nakon dve godine korona histerije.

Do danas su mogli da se čuju svi planovi za veću kontrolu stanovništva i dalje aminovanje agendi koje idu ka Velikom Resetu od strane svih prisutnih učesnika ovog samita.

Ono što je interesantno i to vrlo jeste činjenica da okupljanje u Davosu ovog puta prolazi kroz najrigoroznije mere zaštite ali ne od virusa već od potencijalnih napada te su globalisti angažovali nikad više policije, privatnog obezbeđenja i privatne vojske kako bi se sačuvali od potencijalnih napada a snajperi se mogu videti na svim krovovima zgrada.

OVO SE NE PROPUŠTA! NESTOROVIĆ U BUNKERU O SVIM ZABRANJENIM TEMAMA!

Da se strah uvukao u kosti glavnih likova iz “filma” Veliki Reset može se zaključiti i iz nastupa šefa SEF-a Klausa Švaba i direktora Fajzera, Alberta Bourle koji su održali panelnu diskusiju u toku jučerašnjeg dana te “zakukali” kako su obojica mete slobodoumnih ljudi koje oni nazivaju antivakserima i teoretičarima zavere.

“Znamo da postoji velika grupa antivaksera koja će nas juriti bez obzira na sve”- rekao je direktor Fajzera

“Mislim da smo obojica bili mete antivakcinalnog pokreta i teoretičara zavere”- složio se sa njim Klaus Švab da bi Borla iskoristio priču koja je bila puštena sa namerom da zavara trag kada se na društvenim mrežama pojavila zaista lažna informacija da ga je uhapsio FBI što se nije desilo.

NultaTačka