Sve vesti Svet

Klaus Švab: „Imamo sredstva da nametnemo svetsku vladu“

Klaus Švab: „Imamo sredstva da nametnemo svetsku vladu“

Svetski ekonomski forum (WEF), Davos, 24. maj 2022: Klaus Švab izjavljuje u prostoriji punoj političkih i korporativnih rukovodilaca i naučnika WEF-a:

„Da budemo jasni da se budućnost ne dešava sama od sebe, budućnost gradimo mi, moćna zajednica ovde u ovoj prostoriji. Imamo sredstva da nametnemo svetsku vladu”.

Ova izjava je jasno namenjena vernim globalistima, dok je antiglobalistima slala jasno upozorenje, bez obzira na globalističku privrženost koju su pokazivali u prošlosti.

Neki su možda „odstupili“ tako što su se na kraju identifikovali sa svojim nacionalnim suverenitetom, a ne sa globalnom diktaturom. Nedavni atentat na Šinzo Abea je možda bio pravi primer. – I opomena drugima?

Da li je brazilski predsednik Žair Bolsonaro na nišanu globalista?

Saopštenje WEF-a „Imamo sredstva da nametnemo svetsku vladu“ je dato tokom jedne od „zatvorenih“ sednica, kojih ovoga puta nije bilo mnogo. Od velikih lidera, onih koji bi trebalo da brane globalističku agendu, mnogi su bili odsutni. Predsednik Putin, u suštini „bez pozivnice“, predsednik Si Đinping, zbog kineske izolacije usled kovida, i Džo Bajden, pa, ko zna? Možda zato što je bio previše zauzet brigom za Tajvan.

Ova konferencija WEF-a u maju 2022, bilo je jasno od samog početka, nije bila uobičajeni globalistički WEF, gde globalisti u polutajnoj diskusiji raspravljaju o svojim sledećim koracima da dovedu svet pod jedan krov, SVOJ krov, globalistički krov.

Bio je Henri Kisindžer, koji je sugerisao da ukrajinski Vladimir Zelenski treba da učini ustupke kako bi postigao mir. Sličnu preporuku dao je i Jens Stoltenberg iz NATO-a.

Drugi se postepeno odvajaju od jednostrane i neupitne podrške Ukrajini, isporučivanja sofisticiranog oružja zemlji koja nema vojno osoblje obučeno da ga koristi, i gde je postalo sasvim jasno da je veliki deo naoružanja koji je isporučen sa Zapada završio na crnom tržištu.

NE PROPUSTITE NOVI INTERVJU IZ TUNELA! NA STOLU SVE ZABRANJENE TEME

U protekle dve godine poraslo je protivljenje globalizaciji u zemljama i vladama koje su nekada bile deo Globalističke agende. Verovatno zahvaljujući kovidu. Kovid Lockstep, koji je stavio sve 193 zemlje članice UN (194 članice SZO) u isti tiranski, destruktivni lockstep voz, možda je pomogao vladama kojima je još uvek stalo do svog naroda, posebno onih na globalnom jugu, da se probude.

Oni vide sve veće siromaštvo kao posledicu raznih naloga tokom kovida širom sveta i predviđaju predstojeće porobljavanje dugom od strane MMF-a i Svetske banke kako bi prehranili svoje ljude i održali svoju ekonomiju u životu. Čak i sa zajmovima institucija Breton Vudsa, oporavak od ekonomskog sloma usled kovida predstavlja izazov za većinu globalnog juga.

Otuda njihovo sve veće odbacivanje Globalističke agende; otuda i sve strašniji udar WEF-a na one koji nisu ispunili uslove. Nekoliko afričkih lidera, koji su odbili da se slože sa nalozima usled kovida, umrlo je pod sumnjivim okolnostima. Takođe, predsednik Haitija Jovenel Moise je ubijen u julu 2021. On je odbio nalog za vakcinaciju u svojoj zemlji.

Istovremeno, sa opresivnim merama za one koji ne ispunjavaju uslove, američki predsednik Bajden je u decembru 2021. pokrenuo najeklatantnije korake ka ukidanju demokratije i suvereniteta nacija. On je ovlastio SZO da donese takozvani „Sporazum o pandemiji“ koji bi SZO dao univerzalnu moć odlučivanja o zdravlju, nadjačavajući zdravstvene propise pojedinačnih zemalja i zdravstveni suverenitet. Otprilike sredinom maja 2022. godine, prvo glasanje Svetske zdravstvene skupštine odbacilo je tiranski sporazum. Od tada traju razgovori i prinuda zemalja članica da odobre „Sporazum o pandemiji“.

Predsednik Bolsonaro je bio spor u usvajanju vakcinalne agende 2021. Kao posledica toga, Brazil je očigledno pretrpeo iznenadan porast broja smrtnih slučajeva od kovida koji je mnogo veći od bilo koje druge latinoameričke zemlje. Barem su to mediji tako prikazali, da bi svi shvatili da neposlušnost može imati veliku cenu.

Nulta Tačka/Technocracy