Sve vesti Svet

Klintonov savetnik otkriva: Hilari se sprema da se ponovo kandiduje 2024.

Klintonov savetnik otkriva: Hilari se sprema da se ponovo kandiduje 2024.

Bivši glavni savetnik Bila Klintona tvrdi da će Džo Bajden biti primoran da se povuče i da će ga zameniti Hilari, koja se sprema da se ponovo kandiduje za predsednika 2024. godine.

Ne, ne opet!

Predviđanje je dao Dik Moris, koji je vodio uspešnu kampanju za reizbor Bila Klintona 1996. godine i nekada je bio proglašavan za Klintonovog najuticajnijeg savetnika.

Prema Morisovim rečima, demokratski establišment zna „da Bajden ne može ponovo da se kandiduje 2024. godine” zbog njegovih „brzo opadajućih mentalnih sposobnosti” i ekonomske katastrofe kojom je predsedavao.

Moris kaže da će Bajden na kraju pokleknuti pod ekstremnim pritiskom da se ne kandiduje, ali da ga neće zameniti Kamala Haris, koju bi Tramp pregazio na izborima.

Bivši savetnik kaže da će se pojaviti „crni kandidat“, zajedno sa Aleksandrom Okasijom Kortez, koji će „napraviti haos“ jer strankom sada dominiraju ekstremno levičarski agitatori, iako Aleksandra Kortez neće biti dovoljno stara da bude predsednik, pa pravila bi se morala promeniti da bi se to dogodilo.

„Kako se levičarski kandidati pojavljuju na demokratskim predizborima, pritisak na Hilari Klinton će rasti da uđe u trku“, piše Moris.

„Slično kao Bajdenov iznenadni ulazak 2020., demokrate će je videti kao svog spasioca, iskusnog političara koji može da premosti leva i umerenija krila stranke”.

Moris kaže da su Hilarini nedavni intervjui za medije i njeni prijatelji koji je hvale kao Bajdenovu zamenu jasni znaci da će se ponovo kandidovati 2024.

Drugi će nesumnjivo izraziti skepticizam da demokrate podržavaju još jednu kandidaturu Hilari, s obzirom da je ona već dva puta podbacila.

Takođe bi imala 77 godina kada bi ušla u Belu kuću 2024.

Kao što smo ranije istakli, očekivalo se da će Tramp zvanično objaviti svoju kandidaturu ovog meseca, iako to tek treba da se desi.

Ranije ovog meseca, video snimak postavljen na Jutjub pokazao je kako Donaldov avion dobija novu boju, što sugeriše da bi bivši predsednik mogao da “baci svoj šešir u ring”.

MARIO ZNA i dr SEMIR OSMANAGIĆ- Ljudi ovo moraju da znaju- POKUŠAĆE DA NAM ZABRANE VODU

Nulta Tačka/InfoWars