Sve vesti Svet

KO JE SLEDEĆI? KRENULI SU NA NEZAVISNE NOVINARE! FBI RASPISAO POTERNICU ZA VODITELJEM SA ,,INFOWARS-a” (VIDEO)

Owen Shroyer voditelj na web kanalu InfoWars-a optužen je za učešće u neredima 6. januara na Capitol Hullu. Shroyer, kovoditelj i saradnik Alex-a Jones-a, izjavio je da je nevin po optužbama koje uključuju nasilni ulazak na tlo Capitol Hilla.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Shroyer je sinoć optužen za namerni ulazaku zgradu koja za koju je zabranjen ulazak, te za nasilni ulazak i nasilno ponašanje na teritoriji Kapitola.

Optužbe nisu ozbiljnije od onih sa kojima se suočila većina od 500 ljudi koji su tog dana ušli na Kapitol u znak protesta protiv izbornih rezultata u SAD-u ali su svakako za svaku brigu.

U tužbi FBI protiv Shroyera navodi se da je voditelj InfoWars-a mariširao do Kapitola i boravio u zabranjenom prostoru pokraj zgrade. Optužbe za nasilno i neuredno ponašanje potiču iz navodnih uzvika Shroyera koji je kako se navodi u optužbi uzvikivao reči: ,,ukrali su izbore, znamo da su ih ukrali i mi ih nećemo prihvatiti!”

Shroyer je večeras u uključenju uživo objavio da je u toku potera za njim i da će kako mu je javio njegov advokat morati da se preda policiji do Ponedeljka.

,,Planiram da proglasim svoju nevinost po ovim optužbama, jer sam nevin”, rekao je Shroyer

Shroyer je domaćin na kanalu InfoWars-a zajedno sa poznatim voditeljem Alex-om Jonesom. Obocjica su kao i njihov popularni kanal zabranjeni na svim mejnstrim društvenim mrežama.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”