Sve vesti Svet

KOMPANIJA SpaceX ILONA MASKA: GARANCIJA NE POKRIVA ŠTETU NASTALU MUNJAMA, METEORIMA, DINOSAURIMA…

KOMPANIJA SpaceX ILONA MASKA: GARANCIJA NE POKRIVA ŠTETU NASTALU MUNJAMA, METEORIMA, DINOSAURIMA...

Korisnik Reddit-a je skrenuo pažnju javnosti na „faktor dinosaurusa“ koji se očigledno nalazi u Starlinkovoj garanciji.

Čini se da usluga satelitskog interneta Starlink, kojom upravlja svemirska i komunikacijska korporacija Elona Maska SpaceX, ima prilično čudnu klauzulu u svojoj politici garancije.

Radoznali korisnik društvenih medija nedavno je na Redditu podelio ono što se čini da je delimična slika letka o Starlink-ovoj garanciji. Sadrži sledeći biser: „Garancija ne pokriva štetu nastalu: munjama, električnim udarima, požarima, poplavama, gradom, olujama sa vetrom, zemljotresima, meteorima, solarnim olujama, dinosaurima ili drugim silama prirode.“

MINISTAR ZDRAVLJA KAPITENU NEMAČKE REPREZENTACIJE: JA ĆU LIČNO DA TE VAKCINIŠEM

Ovo otkriće je izazvalo talas zabavnih odgovora drugih korisnika Reddita, pri čemu se jedan od njih naglas pitao da li uslovi usluge „i dalje uključuju priznavanje prava na nezavisnu vladu za bilo koju koloniju na Marsu kao uslov za uslugu“.

-Ptice su ptičji dinosaurusi. Možda je ovo njihov način da eksplicitno kažu da šteta koju su ptice prouzrokovale poništava garanciju? razmišljao je treći, na šta je drugi netizen odgovorio: „Izdržao bi na sudu za biologiju, ali nisam siguran za redovni sud”.

Nulta Tačka/Novosti