Sve vesti Svet

KONAČNO! SUDIJA DONEO ODLUKU! OBJAVLJUJU SE DOKAZI O POVEZANOSTI KLINTONOVIH I GLAVNE MADAM DŽEFRIJA EPŠTAJNA

KONAČNO! SUDIJA DONEO ODLUKU! OBJAVLJUJU SE DOKAZI O POVEZANOSTI KLINTONOVIH I GLAVNE MADAM DŽEFRIJA EPŠTAJNA
Pisao Elena Vuk

Uskoro sledi objavljivanje dokumenata po nalogu sudije u slučaju Žislen Maksvel( Ghislaine Maxwell ) u vezi sa finansiranjem iz fondacije Klinton (Clinton, Clinton Global Initiative ).

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Dokumenti koji otkrivaju Epštajnove( Epstein ) finansijske veze sa Klintonovima i njihovom fondacijom( Clinton Global Initiative, Clinton Foundation (a / k / a William J. Clinton Foundation, a / k / a / Bill, Hilary & Chelsea Clinton Foundation) i Clinton Foundation Climate Change Initiative ).

Bill Clinton, Jeffrey Epstein and Ghislaine Maxwell: an uncomfortable connection | News Review | The Sunday Times

Federalni sudija presudio je da se dokumenti u slučaju Žislen Maksvel koji se odnose na njen i njenog preminulog poslovnog partnera / dečka Džefrija Epštajna( Jeffrey Epstein ) sa Klintonovima napokon otvore.

U sudskim spisima koje je u četvrtak pribavio Dejli Mejl( Daily Mail ), sudinica Loreta Preska naložila je objavljivanje desetaka dokumenata iz tužbe za klevetu Virdžinije Gufre( Virginije Giuffre) iz 2015. godine, što uključuje zahtev za otkrivanje “sredstava primljenih od Klinton fondacije( Clinton Global Initiative i Clinton Foundation ).

“Među dokumentima koji će biti objavljeni za dve nedelje biće teško da Maksvelova ukine zahteve Virdžinije Roberts Gufre( Virginije Roberts Giuffre ), koja je tužila Maksvelovu zbog klevete, izveštava Dejli Mejl.
Pored toga, sudija Preska naredila je da se javno objave i računi e-pošte, koji su prethodno bili tajni od suda, a koji takođe mogu otkriti veze sa Britanskom Kraljevskom porodicom.

Izveštaji iz Mail-a tokom nedavnog ročišta, sudija Preska rekla je da Maksvelovi argumenti odbrane nisu je uverili da “kontinuirano otpečaćivanje ovih materijala implicira njeno pravo na pravično suđenje u njenom krivičnom predmetu”.

Usred slučaja, Maksvelovi advokati zatražili su zaštitni nalog za ograničavanje objavljivanja finansijske evidencije, budući da su Virdžinijini advokati tražili podatke o transakcijama od raznih Maksvelovih kompanija i preduzeća, posebno dovodeći u pitanje bilo kakvo poslovanje sa Klintonovima.

Jedan dokument kaže: „Od januara 2012. do danas, izradite sve dokumente koji se tiču bilo kojeg izvora finansiranja projekta TarraMar (Maksvelova neprofitna organizacija) ili bilo kojih drugih neprofitnih subjekata sa kojima ste povezani, uključujući, ali bez ograničenja, finansiranje primljeno od Klintonovih fondacija( Clinton Global Initiative, Clinton Foundation (a / k / a William J. Clinton Foundation, a / k / a / Bill, Hilary & Chelsea Clinton Foundation) i Clinton Foundation Inicijative za klimatske promjene ).

Otvaranjem dokumenata moglo bi biti problematično za Klintonove, jer je bivši američki predsednik Bil Klinton leteo privatnim avionom preminulog osuđenog pedofila Džefrija Epštajna, nazvanim “Lolita Express”, najmanje 26 puta prema zapisnicima leta, a navodno je napustio zaštitu svoje tajne službe za pet od tih letova.

Evidencije leta su predate Federalnoj vazdšnoj upravi, a izveštava Fox News 2016. godine.

Maksvelovo suđenje za koje se tereti za zaveru i krivokletstvo u trgovini seksualnim robljem treba započeti u novembru.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”