Sve vesti Svet

Korona baksuzi! Četiri puta vakcinisana supruga Džoa Bajdena zakačila koronu

Korona baksuzi! Četiri puta vakcinisana supruga Džoa Bajdena zakačila koronu

Prva dama Džil Bajden bila je pozitivna na korona virus nakon što je u ponedeljak kasno uveče razvila simptome nalik prehladi i sada je u izolaciji, saopštila je Bela kuća.

Prva dama je bila pozitivna u Južnoj Karolini, gde je otputovala na odmor sa predsednikom, koji se oporavio od sopstvene infekcije pre samo nedelju dana. Ona doživljava blage simptome i prepisan joj je tretman Pakslovidom, antivirusni lekovi kompanije Pfizer Inc.

Prva dama (71) ostaće u privatnoj rezidenciji u Južnoj Karolini i vratiće se kući nakon što dobije dva negativna testa na Covid, navodi se u saopštenju koje je Bela kuća objavila u utorak.

U Evropskoj Uniji cena električne energije od danas DUPLO SKUPLJA

Predsednik Džo Bajden je jutros bio negativan na Covid antigenskom testu. Pošto je blizak kontakt sa prvom damom, nosiće masku 10 dana kada je u zatvorenom prostoru i u neposrednoj blizini drugih, u skladu sa uputstvima CDC-a. Bela kuća je rekla da će takođe povećati broj testova predsednika i izvestiti o tim rezultatima.

Bajden planira da se vrati u Vašington i potpiše zakon o klimatskim, zdravstvenim i poreskim reformama demokrata. Očekuje se da će predsednik nastaviti put u Vilmington kako bi nastavio svoj odmor kasnije u utorak uveče.

MARIO ZNA i ALEKSANDAR PETROVIĆ- Vučić je u PANICI- Peticija protiv EVRO PRAJDA je USPELA

Nulta Tačka/Bloomberg