Stav Sve vesti

Korona obukla uniformu i krije se u Ukrajini

Korona obukla uniformu i krije se u Ukrajini

Piše: Dragan Vujičić

Virus Sars Kov 2 presvukao je beli lekarski mantil i uskočio u maskirnu uniformu. Trenutno je u Ukrajini u dobrovoljačkim jedinicama Azova, Desnog sektora, hrvatskih ustaša, nemačkih neonacista i drugih američkih veterana i savetnika.

Tamo uživa u novouspostavljenom sistemu kolektivne bezbednosti za sav planetarni ološ Davoske četvrte industrijske revolucije.

Trag je zametnula zahvaljujući naravno veštačkoj inteligenciji Fejsbuka Jutjuba, Tvitera. Zaštićena je prigodnim američkim Zakonom o domaćim teroristima prema kome su teroristi svi koji nisu Fauči ili Bajden ili Zelenski… I ne samo to Vašington je Koronu smestio pravo u Vojnu tajnu. Zvanični sajt ambasade SAD je nedavno UKLONIO sve dokaze o biolaboratorijama u Ukrajini koje finansira i zajednički upravlja Ministarstvo odbrane SAD (DOD).

Teoretičari zavere u američkoj lekarskoj komori

U post-Kovid svetu mimo Ukrajine prava je poplava jezive propagande koja nudi razna objašnjenja za sve veći broj srčanih udara, moždanih insulta i oštećenja reproduktivnog sistema kod vakcinisanih.

Utvrđena je medicinska činjenica je da genske terapije KOVID-19 koja se lažno reklamira kao „vakcine“ izaziva haos u kardiovaskularnom sistemu .

Udruženje američkih lekara koji se bave srčanim bolestima na Veb sajtu je objavilo:

„Zaključujemo da mRNA vakcine dramatično povećavaju upalu na infiltraciji endotela i T ćelija srčanog mišića i mogu biti odgovorne za zapažanja povećane tromboze, kardiomiopatije i drugih vaskularnih događaja nakon vakcinacije.

Kao odgovor na to, Tviter je označio zaključke Američkog udruženja za srce zasnovane na dokazima „nebezbednim“ po javno zdravlje.

„Stručnjaci/sveštenici“ koji i dalje tvrde da obožavaju i poštuju Nauku, a tumače je kao Nostradamus čitajući sa listova čaja, i dalje bezuspešno pokušavaju žele da uvere prostu belovestsku „pučinu“, koja se još drže za rame od uboda vakcine da neviđeni porast srčanih udara, čak i kod mladih nema ništa sa Davos „zero kovid politikom“ koja, kažu, nikad i nije bila njihova nego kineska.

Ministri nauke zato su pripremili niz alternativna i „zdravorazumskih“ objašnjenja zašto vkacinisani svet umire i nemojte da se usudite da im protivrečite jer „zbogom tviteru“.

Krivo je: hladno vreme, toplo vreme, pomeranje vremena, seks i bez seksa dve godine, preskakanje doručka. U američkoj šta, pu objavljen je tekst da letnje računanje vremena može biti smrtonosno za celu porodicu – i deca imaju moždani udar!

Bolesti transhumanizma i druga strava

Šveđani, Japanci i Amerikanci tragajući za Sars-kov 2 mimo Ukrajine našli su je ljudskoj DNK jetre vakcinisanih osoba.

Zahvaljujući mesindžer RNK (mRNA) vkacini iz Fajzerove prodavnice otrova promene su ušle u ćelije ljudske jetre i ustaovljeno je da vakcine mogu i menjaju ljudsku DNK. Baš to tvrde „teretičari zavere“ sa Univerziteta Lund.

Istraživači su otkrili da kada mRNA vakcina uđe u ćelije ljudske jetre, ona pokreće ćelijsku DNK, koja se nalazi unutar jezgra, da poveća proizvodnju ekspresije LINE-1 gena za stvaranje iRNK.

IRNK zatim napušta jezgro i ulazi u ćelijsku citoplazmu, gde se prevodi u LINE-1 protein. Segment proteina koji se zove otvoreni okvir za čitanje-1, ili ORF-1, zatim se vraća u jezgro, gde se vezuje za mRNK vakcine i reverzno transkribuje u šiljastu DNK.

Reverzna transkripcija je kada se DNK pravi od RNK, dok normalan proces transkripcije uključuje deo DNK koji služi kao šablon za stvaranje molekula iRNK unutar jezgra…

Ceo proces se odvija brzo u roku od šest sati. mRNA vakcine koja se pretvara u DNK i nalazi se unutar ćelijskog jezgra je nešto za šta su Centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) rekli da se neće i nemože dogoditi!

„Genetski materijal koji isporučuju mRNA vakcine nikada ne ulazi u jezgro vaših ćelija“, navodi CDC i dalje na svojoj veb stranici pod naslovom „Mitovi i činjenice o vakcinama protiv KOVID-19“.

CDC kaže da se „COVID-19 vakcine ne menjaju niti stupaju u interakciju sa vašom DNK ni na koji način“, tvrdeći da su svi sastojci i mRNK i virusnih vektorskih vakcina protiv COVID-19 (koje se primenjuju u Sjedinjenim Državama) odbačeni iz telo kada se proizvedu antitela. Ove vakcine isporučuju genetski materijal koji daje instrukcije ćelijama da počnu da prave šiljaste proteine koji se nalaze na površini SARS-CoV-2 koji uzrokuje da COVID-19 proizvodi imuni odgovor.

Više od 215 miliona ili 64,9 odsto Amerikanaca je u potpunosti vakcinisano od 28. februara, a 94 miliona je primilo dodatnu dozu.

https://www.zerohedge.com/covid-19/pfizers-covid-19-vaccine-goes-liver-cells-and-converted-dna-study

Švedska studija je takođe otkrila šiljaste proteine izražene na površini ćelija jetre za koje istraživači kažu da mogu biti ciljani od strane imunološkog sistema i da mogu izazvati autoimuni hepatitis, jer „postojalo je izveštaja o slučajevima pojedinaca koji su razvili autoimuni hepatitis nakon vakcinacije BNT162b2. “

Druga Japanska studija o biodistribuciji japanske regulatorne agencije pokazala su da je Fajzer vakcina pokazala je da su se neke od mRNK pomerile sa mesta ubrizgavanja u krvotok i da su pronađene u različitim organima kao što su jetra, slezina, nadbubrežne žlezde i jajnici pacova 48 sati nakon injekcije.

U drugoj studiji, šiljasti proteini napravljeni u telu nakon što su primili Pfizerovu vakcinu protiv KOVID-19 pronađeni su na sićušnim membranskim vezikulama zvanim egzosomi – koji posreduju u komunikaciji od ćelije do ćelije prenoseći genetski materijal u druge ćelije – najmanje četiri meseci nakon druge doze vakcine.

Postojanost šiljastog proteina u telu „podiže izglede za trajnu inflamaciju i oštećenje organa koji eksprimiraju šiljasti protein“, kažu stručnjaci iz Doctors for COVID Ethics, organizacije koju čine lekari.

Dr Peter MeKilih , internista, kardiolog i epidemiolog, napisao je na Tviteru da nalazi švedske studije imaju „ogromne implikacije trajne hromozomske promene i dugoročne konstitutivne sinteze šiljaka koje pokreću patogenezu potpuno novog žanra hronične bolesti“.

Sve šestice “palog Gejtsa“

Čuveni Piter Kening tvrdoglavi ljubitelj medijskih i ekonomsko-medicinskih činjenica u svom eseju Apokalipsa kovid vakcine i KR kod podseća razlaže prošlogodišnji esej Majkla Mustapića koji je naravno bio okarakterisan kao laž iz pakla bolesnog teoretičara zavere. On je prvi put obajvavljen na španskoj stranici TierraPura.org.

Članak počinje referencom na Knjigu Otkrivenja u Novom zavetu, takođe poznatu kao Apokalipsa, da bi poentirao na Apokalipsi – odnosno Trijumfu Zveri. Znak zveri, u tako postavljenoj Mustapićevoj arhitekturi bilo Davosko „izumevanje“ Kovid pasoša ili naših Zelenih sertifikata.

Članak Mustapića zatim se bavi naukom koja stoji iza onoga što nazivamo SARS-Cov-2, ili plandemijom Covid-19. Naučno je shvaćeno i dokazano da Kovid-19 i njegovi brojni „derivati“ ili „varijante“ sve do Omikrona nikada nisu izolovani ili identifikovani. Mustapić kaže da su lažne vakcine koje se ubrizgavaju u ljudska tela možda potencijalno veoma smrtonosni otrov, grafen oksid, elektromagnetna (EM) supstanca koja je izuzetno osetljiva na EM ultrakratke talase, poput 5G. Dakle, grafen oksid se može koristiti za manipulaciju ljudskim mozgom – onih koji su vakcinisani. Prema Klausu Švabu, oni tada postaju „transljudi“.

Zanimljivo je da je hemijski sastav grafen oksida 666. Takođe to je oduvek bio simbolično i mistično broj Zveri.

Sastav grafena je dvodimenzionalni šestougao koji se sastoji od 6 atoma ugljenika. Atom ugljenika se sastoji od 6 neutrona, 6 protona i 6 elektrona.

Broj patenta Bila Gejtsa 060606. Digitalni mikročip kriptovalute „Korišćenje podataka o telesnoj aktivnosti“

Bil Gejts je govorio o mikročipu – ugrađenom ili ne pod kožu – koji nosi patentni broj 060606. Ispod je patent koji je Bil Gates prijavio u ime Majkrosofta 20. juna 2019., objavljen 26. marta 2020.

Bivši glavni naučnik kompanije Fajzer dr. Majk Ajdon ovo je nazvao : Masovno ubistvo sa pasošima za vakcinu.

Korona među 18 ukrajinskih biolaboratorija
Zvanični sajt ambasade SAD je nedavno UKLONIO sve dokaze o biolaboratorijama u Ukrajini. Dokumentacija laboratorije bila je poznata javnosti do 25. februara 2022. Ovi dokumenti uključuju važne detalje o izgradnji, finansiranju i dozvolama za laboratorije za biološko oružje u Ukrajini.

Ali je sada vlada SAD obrisala ove dokumente sa interneta.
Ovo dolazi u vreme kada se svetska populacija budi sa realnošću istraživanja biološkog oružja za dobijanje funkcije, curenja iz laboratorija i predatorske vakcine…

Ove bio-laboratorije stvaraju patogene za nove potencijalne pandemije kroz uništavanjei ljudskog imunog sistema i predstavljaju osnovu za medicinsku prevaru, zloupotrebu, smrt ,genocid…

A sad,da li postojanje laboratorija za biološko oružje može imati veze sa ruskom „specijalnom vojnom misijom?“

Rusija je godinama optuživala SAD da razvijaju biološko oružje u blizini svojih granica.

Da li Rusi trenutno prikupljaju dokaze iz ovih laboratorija?

Kakvo je trenutno stanje ovih objekata?

Ministarstvo odbrane SAD finansiralo je najmanje 15 različitih biolaboratorija u Ukrajini. Ovo nisu kineske ili ruske biolaboratorije. Najmanje osam od njih su laboratorije za biološko oružje kojima upravljaju isključivo SAD. Ove laboratorije „konsoliduju i obezbeđuju patogene i toksine koji izazivaju zabrinutost za bezbednost“ kako bi sproveli „poboljšane mere biološke bezbednosti, biološke bezbednosti i biološkog nadzora“ kroz „međunarodna istraživačka partnerstva“.

Svaki objekat od 18. košta američke poreske obveznike od 1,8 do preko 3 miliona dolara. Ministarstvo odbrane je olakšalo proces izdavanja dozvole kako bi ukrajinskim naučnicima omogućilo da rade sa patogenima potencijalnim pandemijom.

Poslednjih godina, mnoge od ovih laboratorija su dostigle nivo biološke bezbednosti 2, omogućavajući naučnicima da eksperimentišu sa virusima i bakterijama. Ove laboratorije su u protekle dve godine, u saradnji sa Ministarstvom odbrane Ukrajine, podigle još četiri mobilne laboratorije za vršenje epidemiološkog nadzora nad ukrajinskim narodom. Ove laboratorije su deo multinacionalne radne grupe koja stvara mreže za nadzor bolesti koje „jačaju globalnu zdravstvenu bezbednost“.

Sve do 25. februara 2022. postojanje i detalji ovih laboratorija za biološko oružje bili su poznati javnosti. Američka ambasada je ranije otkrila lokacije i detalje ovih laboratorija u nizu PDF datoteka na mreži. Dana 26. februara 2022. zvanična veb stranica ambasade ugasila je veze ka svih 15 laboratorija za biološko oružje. Svi dokumenti povezani sa ovim laboratorijama su uklonjeni sa interneta. Ako kliknete na bilo koju od veza, PDF datoteke više nisu dostupne.

Srećom, ove datoteke su arhivirane i još uvek im se može pristupiti. Šta američka ambasada pokušava da sakrije?

Virus ko od majke rođen u Stejt departmentu

Na kraju, (mada se ovde kraj i ne naslućuje) još jednom je isplivalo, ovoga puta golo kao leš, da su Stejt depratment i američki Nacionalni institut za alergije i zarazne bolesti (NIAID) još januaru 2020.znali da je veštački virus proizveden u Kini a naručen od grupe zasad neuhapšenih zaverenika iz vrha američke države.

https://www.zerohedge.com/covid-19/fauci-agency-knew-chinese-authorities-were-withholding-covid-19-data-jan-2020-documents

Proističe da je Američki nacionalni instituti za zdravlje poslao u Kinu „stručnjake“ iz laboratorije P4 sa Medicinskog departmenta Univerziteta Teksas da obuče tehničare Instituta za virusologiju Vuhan za „menadžiranje i održavanje laboratorija“ – skoro dve godine pre početka pandemija KOVID-19 – pokazuju zapisi do kojih je došao Judicial Vatch putem tužbe Zakona o slobodi informacija (FOIA).

Predsednik Judicial Vatch-a Tom Fiton rekao je da veruje da 90 stranica komunikacijskih zapisa između NIH-a i laboratorije u Vuhanu pokazuju da je agencija dr Entonija Faučija, NIAID, „skrivala informacije o propustu Kine da obezbedi osnovne podatke o KOVID-19“.

Osoblje NIH-a i NIAID-a, predvođeno Faučijem, je 8. januara 2020. poslalo e-poruku iz američke ambasade u Pekingu, „Reakcija NRK na slučajeve upale pluća pokazuje povećanu transparentnost u odnosu na prethodne epidemije, ali nedostaci u epidemiološkim podacima ostaju.“

„Zdravo, evo telegrama američke ambasade u Pekingu koji izveštava o izbijanju upale pluća u Vuhanu, Kina. Isključio je SARS, MERS i grip. [Redigovano] je potvrdilo da je u pitanju virusna infekcija“, stoji u mejlu kolegama dr Ping Čena, koji je bio najviši zvaničnik NIAID-a u Kini.

Zvaničnici ambasade u mejlu rekli su da su zabrinuti što je „nedostatak epidemioloških podataka“ ometao bolju procenu rizika i odgovor službenika javnog zdravlja….

Ispostavlja se i da su laboratorijski tehničari sa Instituta za virusologiju Vuhan takođe direktno obučeni od strane stručnjaka koje podržava NIH u aprilu 2018.

„Pored francuske pomoći, stručnjaci iz P4 laboratorije koju podržava NIH na Medicinskom ogranku Univerziteta Teksas u Galvestonu obučili su laboratorijske tehničare iz Vuhana za upravljanje i održavanje laboratorije“, navodi se u e-poruci od 19. aprila 2018.

Zaključuje se da su Američki obaveštajni zvaničnici i brojni stručnjaci imali dokaze koji sugerišu da je virus nastao u laboratoriji a ne prirodnim putem kako su tvrdili pod zakletvom.

NultaTačka/DraganVujičić