Sve vesti Svet

KRALJEVSKA PORODICA POSLE BROJNIH AFERA ULAZI I U RIJALITI

KRALJEVSKA PORODICA POSLE BROJNIH AFERA ULAZI I U RIJALITI

Sin kraljice Elizabete II odlučio je da se okuša kao rijaliti zvezda, a u novoj emisiji o životu aristokratskih porodica, pomaže jednom od učesnika da kupi kravu na sajmu poljoprivrede.

Čini se da je budući naslednik odlučio da uzme prednost nad princom Harijem i Megan Markl koji su se, nakon potpisivanja ugovora sa Netfliksom, obvezali na snimanje serija i filmova o sopstvenom životu.

Kako je princ Čarls oduvek bio osvešćen o važnosti stočarstva za opstanak britanske ekonomije, uzgajivači stoke za koje se princ zalagao i finansijski, neretko su mogli da ga pozdrave u obilasku.

OVO SIGURNO NEĆEMO JESTI! KRALJICA ELIZABETA LANIRALA SVOJ BRENDIRANI KEČAP

Ipak, ovoga puta njegovim “stočarskim sposobnostima” moći će da svedoče gledaoci ispred malih ekrana, budući da će se princ oprobati u emisiji o životu aristokratskih porodica.

U jednoj od epizoda koje se emituju na ITV-u, princ Čarls će pomoći prijatelju lordu Džeraldu Bernardu Fitzalan-Hauardu prilikom kupovine krave na sajmu poljoprivrede.

Rijaliti je nazvan “Keeping Up With Aristocrats” što već nagoveštava da gledaoce očekuje i dosta humora, budući da su ga uporedili sa onim o najpoznatijoj američkoj porodici “Keeping Up With Kardashians”.

“O, moj Bože! Vidite li ko je ovde? Princ Čarls! O, Bože!”, govori lordova supruga Ema, imitirajući Kardašijanke.

NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! MARIO ZNA I VEDRAN ZAVIŠIĆ

Nulta Tačka/B92