Srbija Sve vesti

Kvar u MATRIX-u! Glumac u sred pinkovog rijalitija poručio Vučiću da mu POPUŠI K#RAC (VIDEO)

Kvar u MATRIX-u! Glumac u sred pinkovog rijalitija poručio Vučiću da mu POPUŠI K#RAC (VIDEO)

Da li je retrogradni Merkur, sudbina, karma kako god vlasniku Pink-a, Željku Mitroviću u poslednje vreme ne ide od ruke.

Mitrović koji se narodu predstavlja kao inovator (AliExpress tehnokrata), humanitarac ili filantrop decenijama truje srpsku javnost svojim tv programom i da budemo jasni taj program nije samo rijaliti Zadruga već je to program koji traje 24h dnevno, od jutarnjeg do večernjeg programa. Priznajte i sami, politika je najgori rijaliti, jedna nemoralna disciplina puna prostitucije.

Nego, da se vratim na sudbinu, karmu, merkur. Mitroviću u poslednjih nekoliko dana od kada se okomio na Bogdana Ilića ne ide ništa od ruke. Kontroverzni jutjuber je čini se otvorio “pandorinu kutiju” koja pušta sve Žeksove potencijalne kriminalne radnje na svetlost dana a tek je početak.

Danas je nova LITIJA ZA SPAS SRBIJE- Narod ne naseda na spinove vlasti i histeriju opozicije

Ovaj kvar u Naprednjačkom Matrixu nema veze sa tim slučajem ali je povezan sa sudbinom koja je zadesila veselog Željka.

Naime, u njegovom rijaliti programu Zadruga kojeg on naziva “imaginarijumom” a u kojem učestvuju ličnosti upitnog morala, rijaliti kojeg koristi predsednik Srbije Aleksandar Vučić kako bi se u najgledanijim trenucima uključivao i vršio dalju propagandu došlo je do kvara u matrixu.

Kako se može videti i čuti na snimku, dva učesnika rijalitija su se posvađala a tema je bila politika.

Član Srpske Napredne Stranke, Jelena Golubović ušla je u verbalni konflikt sa glumcem i kaskaderom Urošem Ćertićem koji je resetovao pink televiziju i u sred programa uživo poručio Vučiću da mu popuši k#rac.

“Vređaš Putina, našeg predsednika”- rekla je Golubovićka

“Tvoj predsednik je Putin”- upitao je Ćertić

“Moj predsednik je Vučić”- uzvratila je članica SNS-a na šta je usledila poruka Ćertića

“Popušite mi kurac i ti i on”- rekao je kaskader

Nastavila se svađa i rasprava u kojoj je Ćertić poručio Vučiću da bi mu bolje bilo da okreči bolnicu u Zvečanskoj nego što pravi Beograd na Vodi dodavši Golubovićevoj “nabijem ga Vučiću i tebi”.

A baš je dan krenuo nekako sumorno, neki polukišni oblaci, niti da padne niti da ne padne ali ova istorijska situacija otklonila je makar na danas, svaku muku.

NultaTačka