Sve vesti Tehnologija UFO

LEGENDA O PLANINI ŠASTA, UNUTRAŠNJOJ ZEMLJI, AGARTHA MREŽI I ŠAMBHALI

Ovo je legenda o planini Shasta, unutrašnjoj Zemlji i mreži Agartha. Nakon nuklearnog rata Atlantiđani i Lemurianci shvatili su da su postali žrtve vlastite agresije.

Kako je svaka njihova zemlja ležala u ruševinama, na kraju će potonuti.

Prvo Lemuria, Atlantida će pasti i skoro 200 godina kasnije.

Tada su oba plemena prišla Shambhali i zatražila da budu deo mreže Agartha. To su učinili znajući da je do Velikog Potopa bilo samo nekoliko hiljada godina.


Ova mreža je uključivala 120 podzemnih gradova koji su se gradili oko 100.000 godina. Nakon gubitka kontinenta zvanog Hyperborea, što znači da su u Zemlji divova bile rase koje su ponekad bile visoke od 6 do 9 m.

Napustili su Hyperbore-u jer Zemlja gubi plašt kao rezultat Prvog Galaktičkog rata. To je prouzrokovalo da je Zemlja zagađena talasima radijacije, kakve nikada pre nisu videli.

Stoga su se, da bi preživeli, preselili u podzemlje. Ove vrste postoje od početka vremena.
Do tada bilo ih je na milione. Ubrzo nakon prestanka borbi između Atlantiđana i Lemurianaca, njihove domovine su popustile, potonuvši na dno oceana.


Zbog toga je svaka strana gubila vreme u peticijama za pridruživanje mreži Agartha. Ali pre nego što su se mogli pridružiti Unutrašnjoj Zemlji i njegovom narodu, morali su proći samo jedan test. U osnovi, imali su predstavu koju su naučili iz rata i uče iz ugnjetavanja koje je rat izazvao.


Morali su u to uveriti glavno veće koje je sadržavalo po jednog člana iz svakog plemena vrste. Broj različitih civilizacija dole, od divova do vilenjaka, čak i sivih vanzemaljaca, vila. Iako ih je bilo jako malo, bilo je pokušaja drevnog čovečanstva. Nakon teških rasprava, Lemurianci i Atlantiđani bili su dopušteni u mrežu Agartha. Po odobrenju, Lemurianci i Atlantiđani odmah su započeli sa radom. Lemurianci su izabrali planinu Shasta za odredište Velikog grada Tilosa.

AnteDiluvian ratna teorija i dokazi koji tu priče istinitom. Antediluviansko značenje pre biblijskog potopa u osnovi je teorija koja kaže da nuklearni rat između dva ili više bića na Zemlji uzrokuje biblijske poplave.


I evo nekoliko dokaza koji to potvrđuju. Nekoliko godina unatrag 2016, misteriozne subatomske čestice počele su curiti iz antarktičkog pojasa. Ove čestice nazivaju se neutrini i one su nedostižne subatomske čestice nastale u raznim nuklearnim procesima.

Pokušaji da se za to okrivi radioaktivni hlor iz 50-tih godina, u koje malo njih veruje. Većina teoretičara veruje da je to rezultat nuklearnog rata koji se dogodio pre Nojeve barke.

U osnovi, zagrevanjem arktičkog pojasa oslobađaju se ostaci rata, ovog rata koji je izazvao nuklearne padavine i ledeno doba.

Takođe su pronašli dokaz drevnog atomskog rata u Indiji. To objašnjava živo pustinjsko staklo.

Postoje dokazi koji podržavaju ove tvrdnje, što ne mora značiti pravi kraj. Niko zaista ne zna. Ovo je samo još jedna teorija.

Šta ako se istorija zaista ponavlja, ako je ovaj put krenulo sve ispočetka..

Nikola Tesla je verovao u postojanje Shambhale, možda je čak i bio tamo, možda je još uvek tamo..

Da li mislite da smo na početku kraja?

Nulta Tačka/Anciently

O uredniku

Elena Čakar